Crin Antonescu a chiulit si de la intalnirea cu ambasadorii UE

Miercuri, 25 Ianuarie 2012, ora 18:13
8907 citiri
Crin Antonescu a chiulit si de la intalnirea cu ambasadorii UE
Foto: Arhiva

Crin Antonescu nu a participat, miercuri, la intalnirea cu ambasadorii UE, organizata de ambasada Danemarcei la Bucuresti, aceasta tara detinand presedintia rotativa a UE. Liderul PNL s-a scuzat ca este "putin bolnav", desi, dupa o ora, s-a aratat extrem de combativ la conferinta de presa a USL.

"Victor Ponta s-a prezentat singur la intrevederea cu noi. A fost o intalnire interna, organizata la solicitarea sa. Noi am ascultat, am luat notite. Intrebati-l pe domnul Ponta detalii despre ce ne-a spus, rolul nostru a fost doar de a-l asculta", a declarat Michael Sternberg, ambasadorul Danemarcei la Bucuresti, pentru Mediafax.

Diplomatul danez a mai afirmat ca a discutat cu Crin Antonescu doar la telefon. "Cu domnul Antonescu am avut o discutie telefonica. M-a informat ca este putin bolnav si nu poate veni", a precizat Michael Sternberg pentru sursa citata.

Totodata, acesta a confirmat ca Victor Ponta i-a avertizat pe ambasadorii UE la Bucuresti ca noul ministru roman de Externe, Cristian Diaconescu, a fost investit in functie neconstitutional. "A zis asta, dar nu parea a crede serios acest lucru si nici nu parea ca vrea sa dea prea multa importanta acestui subiect", a comentat ambasadorul danez.

El a insistat ca nu doreste sa ofere detalii suplimentare despre discutiile purtate cu liderul PSD si ca rolul sau, ca si al celorlalti ambasadori prezenti, a fost doar de a asculta.

In jurul orei 13.00, cei trei lideri ai partidelor din USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, au sustinut o conferinta de presa in care au atacat, pe rand, Guvernul, premierul si presedintele Romaniei.

Victor Ponta a spus ca la intalnirea cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, organizata de Ambasada Danemarcei, i-a informat pe diplomatii prezenti ca "vor avea un partener de discutii un ministru numit neconstitutional". Totodata, el a catalogat drept minciuni acuzele lansate la adresa PSD de catre premierul Emil Boc referitoare la posibila blocare a fondurilor europene pentru Romania.

Prezent la conferinta de presa, Crin Antonescu i-a dat replici usturatoare lui Traian Basescu, spunand "nu noi am baut frateste cu tovarasul Voronin", si s-a luat inca o data la cearta cu jurnalistii de la Adevarul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Crin Antonescu ambasadori UE, #Antonescu chiul, #Antonescu intalnire ambasadori , #presedinte PNL