Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Crin Antonescu a ramas repetent de doua ori in facultate

Sambata, 02 Mai 2009, ora 17:49
22024 citiri
Crin Antonescu a ramas repetent de doua ori in facultate
Foto: Adevarul

Presedintele PNL, Crin Antonescu a recunoscut sambata, la Oradea, ca a ramas repetent in doua randuri in timpul facultatii, dar spune ca a facut intentionat acest lucru, intr-unul dintre cazuri motivul fiind ca a dorit sa evite primirea unei repartitii la tara.

Antonescu a sustinut ca a repetat voit doi ani de facultate si considera ca acest lucru nu va putea fi folosit ca arma politica impotriva sa in campania electorala pentru prezidentiale.

"Eu am facut facultatea de Istorie - Filozofie. Intr-adevar, am repetat doi ani, insa i-am repetat in mod deliberat", a spus presedintele PNL, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Oradea.

Crin Antonescu a raspuns in acest fel unor afirmatii aparute recent in presa centrala.

Antonescu a explicat si contextul in care s-au produs cele doua incidente, care dateaza din vremea studentiei sale. "In anul doi am decis, impreuna cu inca doi sau trei colegi, sa repetam anul, pur si simplu asa am vrut noi. In sesiunea din iarna trecusem toate examenele si colocviile cu nota maxima si acest lucru se poate verifica in foaia matricola", a spus Antonescu.

Presedintele PNL a recunoscut ca a repetat si ultimul an de facultate, pe care si l-a amanat pe motive medicale. "Ultimul an am decis sa-l aman pentru ca ma casatorisem atunci si, cu complicitatea medicilor de la Spitalul Studentesc, am decis sa invoc motive medicale, pentru ca, in contextul anilor '80, cand erau acele chestiuni cu repartitiile prin tara, nimeni nu se grabea cu terminarea facultatii", a mai precizat Antonescu.

Seful liberalilor a mai afirmat ca este dispus oricand sa lamureasca aceasta situatie "care este una omeneasca, pana la urma, si pe care o poate intelege oricine".

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Crin Antonescu repetent, #Antonescu alegeri prezidentiale, #Antonescu repetat facultate , #presedinte PNL