Crin Antonescu: A sosit momentul adevarului inca o data pentru PSD

Joi, 01 Octombrie 2009, ora 19:18
2289 citiri
Crin Antonescu: A sosit momentul adevarului inca o data pentru PSD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, joi, la Timisoara, ca social-democratii "vor trebui sa sustina" motiunea pe care o vor depune liberalii, adaugand ca "a sosit momentul adevarului inca o data pentru PSD".

"Cei din PSD vor trebui sa sustina motiunea noastra de cenzura pentru ca vor trebui sa inteleaga ca jocul Geoana-Hrebenciuc, dus de noua luni in dauna Romaniei, in interesul politicianist al celor din PSD, a esuat si, in acest moment, daca cei din PSD inteleg ca totusi in joc este soarta Romaniei, vor trebui sa sustina motiunea noastra de cenzura, asa cum nu au facut-o atunci cand a fost vorba de asumarea legilor aberante, asumarea legii unice de salarizare a lui Emil Boc acum o saptamana sau cand a fost vorba de motiunea de cenzura introdusa in legatura cu impozitul forfetar sau cu ordonantele politizarii. A sosit momentul adevarului inca o data pentru PSD", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai spus ca Guvernul, in urma retragerii social-democratilor, este unul "total nereprezentativ" si ca, daca motiunea va trece, presedintele Traian Basescu va trebui sa accepte dupa aceea un guvern de tehnicieni, un guvern fara culoare politica.

"Acest guvern este, asa cum se va alcatui el, cu preluarea sub titlu interimar a altor ministere de catre ministrii existenti in cabinetul Boc, ministrii pedisti, este un guvern total nereprezentativ. El nu are sprijin parlamentar, el nu mai exprima acea majoritate de 70% care a nenorocit Romania in noua luni cat in multi ani si, fara a deplange cu nimic soarta celor din PSD, care au responsabilitate egala cu presedintele Traian Basescu, cu premierul Emil Boc si cu Partidul Democrat pentru situatia actuala economica, sociala si institutionala a Romaniei, trebuie sa spunem foarte clar ca acum, de astazi, ne aflam in fata unui guvern care nu are legitimitate", a afirmat liderul PNL.

Crin Antonescu a mai spus ca presedintele tarii este responsabil si pentru situatia Romaniei in Uniunea Europeana.

Se opreste muzica?

"Il avertizez pe presedintele Traian Basescu sa inceteze cu dansurile, pentru ca dansul s-a terminat. (...) Traian Basescu este responsabil de distrugerea in noua luni de zile a ceea ce Romania cumulase in aproape zece ani. Este responsabil pentru situatia Romaniei in Uniunea Europeana.

Iata, ne pregatim sa discutam alaturi de partenerii europeni alegerea comisarilor europeni in conditiile in care nu avem ministru de externe sau vom vedea cine va asuma ministerul de externe", a spus Antonescu.

De asemenea, liderul liberalilor a mai anuntat ca a atacat la Curtea Constitutionala OUG prin care Parlamentul este obligat sa se pronunte in 20 de zile pe tema referendumului.

"Cum e posibil ca Guvernul Romaniei sa dea o ordonanta care ii spune Parlamentului cum sa voteze si ce sa voteze? Unde au vazut domnul Traian Basescu si domnul Boc asa ceva? Nici in Azerbadjan, singurul stat al carui sef l-a vizitat pe domnul Basescu. Nicaieri nu s-a vazut asa ceva", a afirmat Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Crin Antonescu demisie Guvern, #Crin Antonescu criza politica, #motiune cenzura PNL, #motiune cenzura PNL PSD , #presedinte PNL
Comentarii
Poza CUCA_MACAII
CUCA_MACAII
rank 5
Dormi linistita natiune romana, guvernul boc cel "viteaz" gandeste si lucreaza pentru tine!
Poza Ioan din Chicago
Ioan din Chicago
rank 5