Crin Antonescu: Boc este un analfabet politic (Video)

Sambata, 24 Aprilie 2010, ora 14:49
4243 citiri
Crin Antonescu: Boc este un analfabet politic (Video)

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, cu ocazia Conferintei Nationale a Cluburilor Studentesti Liberale, ca premierul Emil Boc este un "analfabet politic si constitutional" si i-a indemnat pe tinerii liberali sa nu ingroase randurilor oamenilor politici cu prea putina stiinta de carte.

"Primul-ministru al Romaniei, chiar daca este profesor de drept constitutional, este un analfabet politic, evident, si constitutional. Daca puterea actuala a dus la deplina maturitate viciile mostenite din comunism si crescute chiar pe teritoriul libertatii, datoria noastra este sa luam lucrurile de la capat, sa intelegem cu ce suntem si noi vinovati de situatia in care a ajuns astazi Romania, pentru ca suntem toti vinovati", a spus Antonescu, prezent la Conferinta Nationala a CSL.

Liderul PNL s-a adresat participantilor, parafrazandu-l pe Varujan Vosganian, care declarase anterior ca a fi tanar inseamna a fi indisciplinat, explicand ca indisciplina trebuie facuta fata de anumite criterii si, pentru a fi indisciplinat, "trebuie sa-ti dea mana".

Antonescu a atras atentia studentilor liberali ca prima lor grija, chiar daca fac politica, este de a invata si le-a transmis sa nu ingroase randurilor politicienilor "cu prea putina stiinta de carte".

"Romania este o tara care, pe masura ce creste numarul doctorilor in diferite stiinte, si imi cer scuze pentru doctorii autentici in diferite stiinte, nu eu sunt de vina pentru inflatia care batjocoreste efortul doctorilor autentici, in timp ce creste numarul doctorilor in diferite stiinte, scade cunoasterea si stiinta de carte (...)

Daca nu invatati suficient, riscati sa proliferati una din bolile teribile ale politicii romanesi, sa ingrosati randurile oamenilor politici cu prea putina stiinta de carte", le-a spus Antonescu celor prezenti.

La Conferinta Nationala a CSL s-au mai aflat, printre altii, si Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Cristian Busoi, Alina Gorghiu si Cristian Adomnitei.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....
Comentarii
Poza Caezar
Caezar
rank 5
Limbaj de netolerat pentru cineva care in mod ipocrit promoveaza bunul simt in politica
Poza atitudini.wordpress.com
atitudini.wordpress.com
rank 5
Nuuuu! Boc este un mare om de stat! El vrea sa ne bage in NATO si UE! Doar ca ii e un pic frica de ouale rosii si de podiumurile inalte...