Crin Antonescu: De patru luni, Opozitia este interzisa la televiziunea publica

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 19:21
1750 citiri
Crin Antonescu: De patru luni, Opozitia este interzisa la televiziunea publica
Foto: Arhiva

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca liberalii nu pot colabora cu PD-L si Traian Basescu, acuzand ca, sub conducerea acestora, Romania a alunecat "spre o republica bananiera" iar, de patru luni, Opozitia ar fi interzisa pe postul public de televiziune.

Antonescu a declarat, la Brasov, in cadrul Ligii alesilor PNL, ca liberalii sunt invinovatiti de actuala putere pentru "fundatura" in care a ajuns Romania, pe motiv ca nu ar merge la guvernare "cu Traian Basescu, in conditiile impuse de acesta".

Liderul PNL a reclamat faptul ca, in mandatul presedintelui, Opozitia a fost interzisa la televiziunea nationala. "Cum sa colaborez eu cu un om in timpul caruia, de patru luni, opozitia politica din Romania este interzisa pe postul public de televiziune? Nu s-a intamplat asa ceva nici macar in 1990. In ce tara din UE mai avem situatia ca Opozitia e interzisa pe postul public de TV? Nicaieri.

Cum sa colaborez cu PD si Traian Basescu, care n-au niciun principiu, nicio identitate?", s-a intrebat Antonescu.

Potrivit acestuia, PNL "e gata oricand, acum, azi, maine, sa-si dea mana, sa stea la masa si sa discute cu orice forta politica in stare si doritoare sa faca intr-adevar reforma statului, a principalelor domenii si componente ale statului de drept si sistemului politic".

El a completat ca PNL conlucreaza cu orice forta politica interesata sa apere Romania "de alunecarea spre calea unei republici bananiere, pentru ca numai intr-o republica bananiera presedintele tarii poate sa-l califice drept brontozaur pe rectorul Universitatii Babes Bolyay". "Cum putem sa colaboram noi cu Traian Basescu daca dansul crede ca Andrei Marga e un brontozaur, si Daniel Funeriu un om de stiinta?", a mai spus Antonescu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Crin Antonescu Basescu, #Antonescu televiziunea publica, #Antonescu PNL PDL , #presedinte PNL
Comentarii
Poza Theman
Theman
rank 5
Asa , dar spune matale la lume . PDL-ul cum a stat ani de zile pe tusa la TVR