Crin Antonescu glumeste: Nu este exclus ca PSD-ul sa imi traga clapa

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 22:05
3401 citiri
Crin Antonescu glumeste: Nu este exclus ca PSD-ul sa imi traga clapa
Foto: Arhiva

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, ca oamenii din PDL ar trebui sa fie preocupati de soarta partidului, nu daca PSD-ul "va trage clapa" PNL-ului.

"Multi oameni din PDL sunt foarte preocupati de soarta mea in aceasta perioada, eu, daca as fi, Doamne-fereste, PDL-ist, m-as ocupa de partidul meu", a opinat Antonescu, intr-o interventie telefonica, la Romania Tv.

Presedintele PNL a spus ca i se pare "amuzanta" afirmatia senatorului Radu Berceanu, care l-a comparat cu cantaretul de manele Florin Salam.

"In politica, nimic nu e exclus, nici ca PSD-ul sa imi traga clapa. Acum sa nu luati aceasta declaratie ca una politica, a fost doar un spirit de gluma, eu am incredere in tot ceea ce am convenit cu partnerii nostri", a sustinut Antonescu.

Legat de suspendarea presedintelui Traian Basescu, el a mentionat ca nu ar trebui amestecat un referendum de suspendare cu alegeri parlamentare, "insa cred ca soarta alegerilor nu mai tine de Basescu, care cred ca devine cumva secundar, pentru electorat".

Antonescu spune ca Basescu ii inspira mila: Un om puternic in situatii penibile

El a mentionat ca doreste ca PDL sa dispara de pe scena politica.

"Eu vorbesc despre destructurarea PDL-ului de mult timp. In stadiul de usoara degenerescenta a Parlamentului, traseismul politic este o lupta pur aritmetica si pur imorala pentru majoritati, pana la alegeri. De atunci, fiecare partid isi va asuma sau nu sa isi propuna niste oameni care au facut traseism politic in fata alegatorilor. Ducem o lupta surda si imorala pentru mentierea unei majoritati la alegeri, insa dupa luna noiembrie, nu vom mai accepta pe nimeni", a explicat Crin Antonescu.

"Orice e posibil sa se intample in politica, chiar si semnarea unui protocol cu Silviu Prigoana, insa cu Radu Berceanu este imposibil, el este de negasit", a conchis liderul PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Crin Antonescu rupere USL, #Crin Antonescu trage clapa PSD, #Crin Antonescu suspendare Traian Basescu , #presedinte PNL