Crin Antonescu glumeste: Nu este exclus ca PSD-ul sa imi traga clapa

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 22:05
3377 citiri
Crin Antonescu glumeste: Nu este exclus ca PSD-ul sa imi traga clapa
Foto: Arhiva

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, ca oamenii din PDL ar trebui sa fie preocupati de soarta partidului, nu daca PSD-ul "va trage clapa" PNL-ului.

"Multi oameni din PDL sunt foarte preocupati de soarta mea in aceasta perioada, eu, daca as fi, Doamne-fereste, PDL-ist, m-as ocupa de partidul meu", a opinat Antonescu, intr-o interventie telefonica, la Romania Tv.

Presedintele PNL a spus ca i se pare "amuzanta" afirmatia senatorului Radu Berceanu, care l-a comparat cu cantaretul de manele Florin Salam.

"In politica, nimic nu e exclus, nici ca PSD-ul sa imi traga clapa. Acum sa nu luati aceasta declaratie ca una politica, a fost doar un spirit de gluma, eu am incredere in tot ceea ce am convenit cu partnerii nostri", a sustinut Antonescu.

Legat de suspendarea presedintelui Traian Basescu, el a mentionat ca nu ar trebui amestecat un referendum de suspendare cu alegeri parlamentare, "insa cred ca soarta alegerilor nu mai tine de Basescu, care cred ca devine cumva secundar, pentru electorat".

Antonescu spune ca Basescu ii inspira mila: Un om puternic in situatii penibile

El a mentionat ca doreste ca PDL sa dispara de pe scena politica.

"Eu vorbesc despre destructurarea PDL-ului de mult timp. In stadiul de usoara degenerescenta a Parlamentului, traseismul politic este o lupta pur aritmetica si pur imorala pentru majoritati, pana la alegeri. De atunci, fiecare partid isi va asuma sau nu sa isi propuna niste oameni care au facut traseism politic in fata alegatorilor. Ducem o lupta surda si imorala pentru mentierea unei majoritati la alegeri, insa dupa luna noiembrie, nu vom mai accepta pe nimeni", a explicat Crin Antonescu.

"Orice e posibil sa se intample in politica, chiar si semnarea unui protocol cu Silviu Prigoana, insa cu Radu Berceanu este imposibil, el este de negasit", a conchis liderul PNL.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Crin Antonescu rupere USL, #Crin Antonescu trage clapa PSD, #Crin Antonescu suspendare Traian Basescu , #presedinte PNL