Crin Antonescu il ataca pe seful SIE: Melescanu da raspunsuri frivole

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 12:59
3609 citiri
Crin Antonescu il ataca pe seful SIE: Melescanu da raspunsuri frivole

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat, duminica, deranjat de reactia lui Teodor Melescanu, care a spus ca SIE nu este "agentie de PR" a liderilor politici. "Este un raspuns frivol", a atacat Antonescu.

Crin Antonescu considera ca serviciile secrete romanesti trebuiau sa actioneze in perioada referendumului de suspendare a lu Traian Basescu si sa combata informatiile externe potrivit carora in Romania a avut loc o lovitura de stat.

"Adica in momentul in care cineva delireaza, Monica Macovei sau Traian Basescu, unul in Parlamentul European, altul la garaj, sediul politic, si incepe sa vorbeasca despre lovitura de stat atunci cred ca este nu o actiune de PR, ci o actiune de datorie si de datorie a unui serviciu care este in slujba natiunii romane si care are anumite contacte cu serviciile similare, cu omologii, sa spuna: Nu, nu e nicio lovitura de stat", a indicat Antonescu, intr-o emisiune la PRO TV.

El a precizat ca nu i-a cerut sefului SIE sa se implice in vreun fel in timpul campaniei de demitere a lui Traian Basescu.

"Eu nu i-am cerut ceva domnului Melescanu, iar raspunsul ca nu e o agentie de PR e un raspuns frivol pentru cineva care conduce un serviciu al natiunii romane. (...) Dar cine i-a cerut servicii de PR domnului Melescanu? Incercarea de a-i informa pe liderii europeni, evident, la nivelul de informatii al unui serviciu, nu la nivelul de informatii al presei sau al declaratiilor politice, nu cred ca era o actiune de PR, ci o actiune de informare", a explicat Crin Antonescu.

Melescanu ii raspunde lui Antonescu: Nu e adevarat ce spune, SIE nu e agentie de PR (Video)

In urma cu o saptamana, tot la PRO TV, Teodor Melescanu a replicat acuzatiilor anterioare ale lui Crin Antonescu, conform caruia SIE nu a facut nimic in ce priveste "actiunea de denigrare a Romaniei in exterior".

Seful SIE a declarat ca "nu este nimic adevarat" in acuzatiile fostului sau sef de partid, subliniind ca Serviciul se ocupa cu furnizarea informatiilor "obtinute altfel decat pe la colturi ori trasul cu urechea" si nu este "o agentie de PR".

Citeste si:
Liderii PNL speră că Ciucă va pica în Parlament. Ce plan a conceput Florin Cîțu - surse
Liderii PNL speră că Ciucă va pica în Parlament. Ce plan a conceput Florin Cîțu - surse
Liderul PNL Florin Cîțu și apropiații săi din conducerea partidului speră că generalul Nicolae Ciucă nu va trece de votul Parlamentului. Prin urmare, președintele Klaus Iohannis va...
Pod inaugurat la capete diferite de PSD şi PNL pentru a separa "apele". Slujba religioasă a unit delegațiile la jumătate
Pod inaugurat la capete diferite de PSD şi PNL pentru a separa "apele". Slujba religioasă a unit delegațiile la jumătate
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă orașul Buzău de localitatea Vadu Pașii. La un capăt panglica a fost tăiată...
Sursa: Ziare.com