Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie pentru prezidentiale (Video)

Vineri, 28 Iunie 2013, ora 12:49
2280 citiri
Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie pentru prezidentiale (Video)
Foto: Antena3

Prezentatorul si analistul Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorala al presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidentiale din 2014, informeaza un comunicat semnat de liderul liberal.

"I-am facut propunerea lui Niels Schnecker de a fi directorul meu de campanie electorala pentru prezidentialele din 2014, dupa o indelunga si atenta observatie a discursului sau ca om de televiziune, consultant in domeniul afacerilor si analist politic. M-am convins asupra autenticitatii mesajului sau, am vazut ca nu este doar un om de televiziune platit sa livreze continut editorial, ci dimpotriva, Niels Schnecker crede cu convingere in mesajul transmis zilnic in ultimii ani la tv si in necesitatea unei schimbari in sistemul politic romanesc. Iar eu de astfel de oameni am nevoie - integri, onesti si determinati sa lupte pana vom castiga nu doar alegerile prezidentiale, ci dreptul romanilor de a avea un trai mai bun in tara aceasta", declara Crin Antonescu, conform sursei citate.

In comunicat se arata ca presedintele PNL i-a adresat omului de televiziune aceasta propunere ca urmare a compatibilitatii viziunilor politice si a succeselor inregistrate de Niels Schnecker in campaniile electorale desfasurate in Statele Unite ale Americii.

"Desi nu este un membru al PNL, convingerile lui Niels Schnecker coincid cu valorile Uniunii Social Liberale. Si in acest sens, cred ca, pentru elaborarea unei strategii puternice si eficiente, avem nevoie de viziunea externa si experienta vasta a domnului Schnecker in problemele critice si cronice ale sistemului politic si economic.

In plus, avem nevoie de viziunea sa occidentala si de experienta si succesele sale, mai putin stiute publicului larg, inregistrate in cadrul campaniilor electorale din SUA", completeaza liderul liberal.

Potrivit sursei citate, in perioada 1980-2008, Niels Schnecker a participat la organizarea a peste zece campanii electorale in Statele Unite ale Americii, dintre care sapte pentru cursa prezidentiala.

Ca urmare a numirii sale in functia de director de campanie electorala, Niels Schnecker incheie la sfarsitul acestei luni colaborarea cu postul de televiziune Antena3.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Niels Schnecker director campanie Antonescu, #Schnecker director campanie electorala , #presedinte PNL