Crin Antonescu: Nu a existat nicio discutie legata de bani cu Becali

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 22:55
2738 citiri
Crin Antonescu: Nu a existat nicio discutie legata de bani cu Becali

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca intre el si Gigi Becali nu a existat nicio discutie legata de bani.

"In ciuda foarte multor afirmatii nerusinate, intre PNL, mine, ca presedinte, si Becali nu a existat nicio discutie legata de bani, niciuna", a declarat el la Romania TV. "Gigi Becali nu va contribui financiar decat la propria sa campanie, in colegiul in care va candida", a subliniat copresedintele USL.

Legat de intrarea lui Gigi Becali in partid si reactiile vehemente ale unor persoane, Antonescu a tinut sa mentioneze: "PNL nu este un partid alcatuit din sute de mii de oameni ireprosabili, de calugarite neprihanite. Oamenii din PNL au avut de dat multe explicatii de-a lungul timpului (...). Oameni cu istorii foarte diferite de ale liberalilor au venit in partid", a afirmat acesta.

"Gigi Becali are un public al sau, care intelege limba sa, care apreciaza modul de exprimare. Gigi Becali este un om care, fundamental, din punct de vedere politic, din punct de vedere al coruptiei, nu are ceva care sa ne faca sa nu putem actiona impreuna pentru un scop comun. Daca mai tarziu va vrea sa intre nu doar formal in PNL, vom discuta despre un spirit, un tip de valori (...)", a mai spus liderul PNL.

"Pana atunci, atat timp cat accepta programul, am strans mana si am spus 'da', hai sa mergem impreuna pentru acest scop", a explicat Antonescu conjunctura in care Becali a ajuns sa candideze pentru parlamentare pe listele USL.

Scandal in PNL - Antonescu decapiteaza filiala Sector 1. Marul discordiei: Tariceanu si Becali

Antonescu explica de ce l-a demis pe seful de la Sector 1: Ne considera grup infractional

In ceea ce priveste decapitarea filialei PNL Sector 1, Crin Antonescu a tinut sa sublinieze ca venirea lui Gigi Becali nu are de-a face cu ceea ce s-a intamplat vineri. In plus, nici macar nu e vorba de un scandal, asa cum sustine presa, a spus el, ci de o lupta.

Becali, rugat de candidatii PNL sa vina in campanie in colegiile lor

Punctual, Antonescu a tinut sa specifice ca propunerea sa legata de excluderea lui Vlad Moisescu si dizolvarea filialei PNL Sector 1 nu are legatura cu Becali.

Moisescu: Capetele infierbantate care m-au demis sa vorbeasca de economie, nu de oi si de Becali

In realitate, a spus el, ce s-a intamplat vineri a fost "un prilej pentru Chiliman sa citeasca din compunerile lui Dan Andronic".

Chiliman, atac la Antonescu: O copie nereusita a lui Basescu

Eveniment Quarterly Report

Opinie: Ce caută Ciolacu la Washington?
Opinie: Ce caută Ciolacu la Washington?
Premierul pare să fi mers în SUA pentru palmares, fiindcă nici din program, nici din întâlnirile avute nu rezultă vreun acord semnat, o investiție antamată sau o promisiune făcută pentru...
Cine este „locotenentul” lui Cătălin Cherecheș. Suma uriașă câștigată la pariuri sportive de primarul interimar din Baia Mare
Cine este „locotenentul” lui Cătălin Cherecheș. Suma uriașă câștigată la pariuri sportive de primarul interimar din Baia Mare
Consiliul Local Baia Mare a votat, luni, alegerea viceprimarului Doru Dăncuş (PNŢCD) în funcţia de primar interimar al municipiului, până la organizarea noilor alegeri. La şedinţă au fost...
#Crin Antonescu Gigi Becali bani, #Gigi Becali bani PNL, #Crin Antonescu Andrei Chiliman, #Crin Antonescu Vlad Moisescu, #Crin Antonescu filiata PNL sector 1 , #presedinte PNL