Crin Antonescu: Pe Udrea, faptul ca e femeie nu a incurcat-o in cariera

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 19:07
2423 citiri
Crin Antonescu: Pe Udrea, faptul ca e femeie nu a incurcat-o in cariera

Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a comentat miercuri declaratiile ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea, privind misoginismul in politica, sustinand ca pe aceasta, "faptul ca e femeie nu a incurcat-o in politica".

"Doana Udrea incearca, ca si o alta doamna in ascensiune, doamna Vass (n. red. Andreea Paul Vass) sa induca ideea ca suntem o lume de misogini. (...)

Problema doamnei Udrea este ca, daca ar candida la presedentie, domnia sa ca persoana are un grad de sustinere foarte mic, insa nu pentru ca e femeie. Doamna Udrea datoreaza foarte mult carierei sale faptul ca este femeie, nu a incurcat-o in cariera", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a comentat si sondajul realizat de IMAS si publicat miercuri, care arata ca si alti lideri ai PDL au cote de incredere foarte scazute in randul electoratului.

"Primii doi oameni in stat cei care au dreptul si obligatia sa conduca politica tarii, presedintele si premierul au cote de incredere foarte apropiate si constituie un record de incredere scazuta. Nu poti sa ii convingi pe oameni ca trebuie sa iei anumite masuri daca ai o asemenea cota de incredere.

Primii patru politicieni ca incredere sunt toti membri ai Opozitiei si asta arata ca trebuie cat mai curand schimbata aceasta putere", a declarat Antonescu.

Elena Udrea provoaca misoginii, intr-un pictorial TABU

Elena Udrea a realizat un pictorial neconventional pentru revista TABU, in care apare costumata ca unele din cele mai influente femei la nivel mondial: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher si Madonna. Udrea sustine ca doreste, prin imagini, sa provoace misoginii.

"Au existat femei capabile sa arate ca vor sa devina mai mult decat simple muncitoare. Aceste femei au dovedit ca pot fi mai bune decat barbatii in jocul inventat de ei. Potrivit acestei logici, as vrea sa vad ca in Romania, unul din partidele politice mari este destul de deschis pentru a propune o femeie curajoasa si capabila in cele mai importante functii in stat", a declarat Elena Udrea.

Pictorialul Elenei Udrea a fost comentat si in ziarul britanic "Daily Mail", care scrie ca ministrul Dezvoltarii din Romania incearca sa castige alegerile prin scamatorii.(L.S.)

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Un fost ministru liberal critică politica economică a partidului. Care era ultima linie roșie pe care PNL spunea că nu o va trece
Un fost ministru liberal critică politica economică a partidului. Care era ultima linie roșie pe care PNL spunea că nu o va trece
Începutul anului 2024 a fost marcat de noi taxe și impozite, chiar dacă este an electoral. Bugetul de stat trebuie să suporte cheltuieli care presupun și asumarea unor reforme asumate, dar și...
Pe cine avantajează candidatura lui Piedone la Primăria Capitalei. Analist: ”Mă îndoiesc că in corpore votanții PNL ar vota-o pe Gabriela Firea”
Pe cine avantajează candidatura lui Piedone la Primăria Capitalei. Analist: ”Mă îndoiesc că in corpore votanții PNL ar vota-o pe Gabriela Firea”
Au mai rămas 100 de zile până la alegerile locale, iar cursa pentru Primăria Capitalei pare în continuare incertă. Gabriela Firea a anunțat că PSD București a votat pentru desemnarea ei...
#Crin Antonescu, #Antonescu Udrea femeie, #Antonescu femeie politica , #presedinte PNL