Crin Antonescu: Pe Udrea, faptul ca e femeie nu a incurcat-o in cariera

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 19:07
2423 citiri
Crin Antonescu: Pe Udrea, faptul ca e femeie nu a incurcat-o in cariera

Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a comentat miercuri declaratiile ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea, privind misoginismul in politica, sustinand ca pe aceasta, "faptul ca e femeie nu a incurcat-o in politica".

"Doana Udrea incearca, ca si o alta doamna in ascensiune, doamna Vass (n. red. Andreea Paul Vass) sa induca ideea ca suntem o lume de misogini. (...)

Problema doamnei Udrea este ca, daca ar candida la presedentie, domnia sa ca persoana are un grad de sustinere foarte mic, insa nu pentru ca e femeie. Doamna Udrea datoreaza foarte mult carierei sale faptul ca este femeie, nu a incurcat-o in cariera", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a comentat si sondajul realizat de IMAS si publicat miercuri, care arata ca si alti lideri ai PDL au cote de incredere foarte scazute in randul electoratului.

"Primii doi oameni in stat cei care au dreptul si obligatia sa conduca politica tarii, presedintele si premierul au cote de incredere foarte apropiate si constituie un record de incredere scazuta. Nu poti sa ii convingi pe oameni ca trebuie sa iei anumite masuri daca ai o asemenea cota de incredere.

Primii patru politicieni ca incredere sunt toti membri ai Opozitiei si asta arata ca trebuie cat mai curand schimbata aceasta putere", a declarat Antonescu.

Elena Udrea provoaca misoginii, intr-un pictorial TABU

Elena Udrea a realizat un pictorial neconventional pentru revista TABU, in care apare costumata ca unele din cele mai influente femei la nivel mondial: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher si Madonna. Udrea sustine ca doreste, prin imagini, sa provoace misoginii.

"Au existat femei capabile sa arate ca vor sa devina mai mult decat simple muncitoare. Aceste femei au dovedit ca pot fi mai bune decat barbatii in jocul inventat de ei. Potrivit acestei logici, as vrea sa vad ca in Romania, unul din partidele politice mari este destul de deschis pentru a propune o femeie curajoasa si capabila in cele mai importante functii in stat", a declarat Elena Udrea.

Pictorialul Elenei Udrea a fost comentat si in ziarul britanic "Daily Mail", care scrie ca ministrul Dezvoltarii din Romania incearca sa castige alegerile prin scamatorii.(L.S.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu, #Antonescu Udrea femeie, #Antonescu femeie politica , #presedinte PNL