Crin Antonescu: Pe Udrea, faptul ca e femeie nu a incurcat-o in cariera

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 19:07
2353 citiri
Crin Antonescu: Pe Udrea, faptul ca e femeie nu a incurcat-o in cariera

Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a comentat miercuri declaratiile ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea, privind misoginismul in politica, sustinand ca pe aceasta, "faptul ca e femeie nu a incurcat-o in politica".

"Doana Udrea incearca, ca si o alta doamna in ascensiune, doamna Vass (n. red. Andreea Paul Vass) sa induca ideea ca suntem o lume de misogini. (...)

Problema doamnei Udrea este ca, daca ar candida la presedentie, domnia sa ca persoana are un grad de sustinere foarte mic, insa nu pentru ca e femeie. Doamna Udrea datoreaza foarte mult carierei sale faptul ca este femeie, nu a incurcat-o in cariera", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a comentat si sondajul realizat de IMAS si publicat miercuri, care arata ca si alti lideri ai PDL au cote de incredere foarte scazute in randul electoratului.

"Primii doi oameni in stat cei care au dreptul si obligatia sa conduca politica tarii, presedintele si premierul au cote de incredere foarte apropiate si constituie un record de incredere scazuta. Nu poti sa ii convingi pe oameni ca trebuie sa iei anumite masuri daca ai o asemenea cota de incredere.

Primii patru politicieni ca incredere sunt toti membri ai Opozitiei si asta arata ca trebuie cat mai curand schimbata aceasta putere", a declarat Antonescu.

Elena Udrea provoaca misoginii, intr-un pictorial TABU

Elena Udrea a realizat un pictorial neconventional pentru revista TABU, in care apare costumata ca unele din cele mai influente femei la nivel mondial: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher si Madonna. Udrea sustine ca doreste, prin imagini, sa provoace misoginii.

"Au existat femei capabile sa arate ca vor sa devina mai mult decat simple muncitoare. Aceste femei au dovedit ca pot fi mai bune decat barbatii in jocul inventat de ei. Potrivit acestei logici, as vrea sa vad ca in Romania, unul din partidele politice mari este destul de deschis pentru a propune o femeie curajoasa si capabila in cele mai importante functii in stat", a declarat Elena Udrea.

Pictorialul Elenei Udrea a fost comentat si in ziarul britanic "Daily Mail", care scrie ca ministrul Dezvoltarii din Romania incearca sa castige alegerile prin scamatorii.(L.S.)

Citeste si:
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, David Muniz, a lăudat vineri, 1 iulie, alianța cu țara noastră. El a subliniat că prezenţa americană reprezintă dovada că SUA...
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Organizaţia Reporteri fără Frontiere a criticat vineri, 1 iulie, forma legii privind protecţia avertizorilor de integritate adoptată de Parlamentul României. Organizația face apel la...