Crin Antonescu: PSD nu ademeneste primarii liberali, ii haituieste

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 08:02
1734 citiri
Crin Antonescu: PSD nu ademeneste primarii liberali, ii haituieste

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, la Targu-Jiu, ca PSD "haituieste, ameninta si santajeaza" primarii, mentionand ca acesta este un lucru care sfideaza votul cetatenilor.

"PSD nu ademeneste, PSD haituieste, asta stie sa faca, asta am sperat sa nu mai faca, pentru ca atunci cand am format USL am mai spus-o, m-am bazat pe doua lucruri, pe faptul ca exista un lider tanar si care speram noi sa priveasca spre viitor, cu alta mentalitate, asa si spunea, si doi, ca cei care conduc PSD, dupa ce au vazut ce inseamna partidul stat, cand il fac altii impotriva ta, si nu le-a placut, cand Basescu si PDL faceau ce-au facut si ei intre 2000 si 2004, am zis ca din asta a invatat toata lumea.

Din pacate nu au invatat, din pacate la fel primarii sunt haituiti, amenintati, mai putin ademeniti, santajati in unele cazuri, un lucru care sapa la radacina democratiei si un lucru care sfideaza votul cetatenilor", a precizat Crin Antonescu.

Intrebat ce parere are de faptul ca in cadrul Consiliului Judetean Gorj PSD are majoritate cu PNL, Antonescu a raspuns:

"USL nu mai exista. In Consiliul Judetean Gorj, probabil ca si in alte consilii judetene din tara, exista in continuare o majoritate PSD-PNL, pentru ca si PSD exista si PNL exista, USL a fost altceva si nu mai exista. Faptul ca aceste majoritati s-au pastrat acolo unde s-au pastrat este o chestiune care tine de rezultatul alegerilor locale, chestiune perfect legitima, care nu are nicio legatura cu situatia ca PNL este in opozitie. Sa va dau un exemplu: si domnul Boc e la putere la Cluj, ca e primar, dar nu e la putere in Romania cu partidul sau".

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...
Comentarii