Crin Antonescu: Sentimentul meu e ca PC e mai aproape de PSD (Video)

Duminica, 23 Iunie 2013, ora 21:34
2706 citiri
Crin Antonescu: Sentimentul meu e ca PC e mai aproape de PSD (Video)

Crin Antonescu a admis public, duminica seara, ca Alianta de Centru Dreapta (ACD) nu a functionat si i-a invitat pe conservatorii condusi de Daniel Constantin sa oficializeze legatura cu PSD.

Intr-o emisiune la postul Antena3, apropiat presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, liderul liberal a fost intrebat daca mai exista ACD si care este perspectiva aliantei dintre PNL si PC.

"E o chestiune la care o sa raspundem impreuna, si noi si conservatorii. Faptul ca nu a functionat ACD are niste explicatii. Sentimentul meu a fost ca presedintele Daniel Constantin e mult mai aproape de PSD", a declarat Crin Antonescu.

Totodata, liderul liberal a respins criticile aduse in ultimul timp de reprezentantii PC, spunand ca Daniel Constantin a fost prezent la toate sedintele USL, asa ca nu a avut sentimentul ca cei de la PC "au fost inlaturati de la masa".

Vicepresedinte PC: Ironiile lui Crin Antonescu nu ne vizeaza - Interviu

De asemenea, el a reamintit ca PC are, in urma alegerilor, presedinte de Consiliul Judetean, e la guvernare, dand de inteles ca partenerii de alianta nu au de ce sa se planga.

"Daca doresc sa oficializeze legatura cu PSD, e foarte bine. Sa intrebe si PSD", le-a transmis Crin Antonescu conservatorilor, adaugand ca liberalii au in acest moment alte preocupari.

Intrebat daca el personal crede ca ACD mai poate functiona, acesta a raspuns: "Asa cum a functionat ea pana acum? Bineinteles!".

Citeste si:
Cei trei miniștri care ar urma să fie schimbați. Nicolae Ciucă pregătește remanierea
Cei trei miniștri care ar urma să fie schimbați. Nicolae Ciucă pregătește remanierea
Trei miniștri din guvernul Ciucă ar urma să fie înlocuiți în următoarele zile, premierul pregătind remanierea. Este vorba despre ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), ministrul...
Funcția de premier, preluată de PSD în 2023: ”PNL își respectă angajamentele”
Funcția de premier, preluată de PSD în 2023: ”PNL își respectă angajamentele”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a afirmat, luni, că în cadrul partidului nu există nicio altă ipoteză decât implementarea rotativei guvernamentale anul viitor, conform...