Crin Antonescu: USL are intre 55% si 60%, dar nu ne imbatam cu apa rece

Luni, 11 Iulie 2011, ora 11:28
1267 citiri
Crin Antonescu: USL are intre 55% si 60%, dar nu ne imbatam cu apa rece

Presedintele PNL Crin Antonescu sustine ca, desi "la cea mai rezervata evaluare" Uniunea Social Liberala are un scor politic de 55-60%, niciunul dintre membrii USL nu "se imbata cu apa rece".

"Sigur ca este o cifra realista. Asta este cifra indicata de sondaje. Noi am facut aceste sondaje nu pentru a masura in acest moment raporturile politice generale intre noi si Putere, ci pentru a putea sa ne decidem mai bine asupra desemnarii candidatilor pentru pozitiile comune, adica pentru presedintia consiliilor judetene si pentru primariile municipiilor de judet", precizeaza presedintele PNL.

"Acest scor, care este unul cat se poate de plauzibil, in orice caz acesta este scorul real, pentru ca n-avem niciun interes sa ne pacalim este o medie care rezulta din masurarea diferitilor candidati sub culorile USL. Cu alte cuvinte, se poate presupune ca acest scor este crescut cumva de faptul ca multi dintre candidatii nostri, unii sau cei mai multi aflati deja in functii ridica mult scorul", a explicat, la RFI, Crin Antonescu.

Liderul PNL a vrut, insa, sa sublinieze ca nimeni nu s-a euforizat la aflarea acestor procente pentru ca se stie ca intre rezultatele din sondaje si cele de la alegeri exista diferente mari, mai ales ca mai este un an pana la alegeri.

"Eu cred oricum ca la cea mai rezervata evaluare, scorul politic al USL este undeva intre 55 si 60%. Insa nimeni nu se imbata cu apa rece, nu se euforizeaza prematur, mai e un an pana la alegeri, stim ca de la un scor in sondaje si pana la rezultatul oficial in alegeri este un proces laborios. Deci nimeni nu traieste vreo euforie in Uniunea Social Liberala", declara presedintele liberal, Crin Antonescu.

Citeste mai mult despre Crin Antonescu: USL are intre 55% si 60%, dar nu ne imbatam cu apa rece pe RFI.ro

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com