Crin Antonescu ar fi votat de 32% dintre romani - sondaj CCSB

Joi, 16 Decembrie 2010, ora 08:22
5647 citiri
Crin Antonescu ar fi votat de 32% dintre romani - sondaj CCSB

Crin Antonescu ar fi votat de 32% dintre romani, in cazul in care duminica ar avea loc alegeri prezindentiale anticipate, arata un sondaj CCSB, care mai arata ca pe locul doi este Victor Ponta, cu 22% din intentiile de vot.

Pe locul trei s-a clasat Teodor Baconschi, de la PD-L, cu 4%, iar pe cinci Cristian Diaconescu, cu 4%. Dan Voiculescu, de la Partidul Conservator, ar obtine 3% din voturi, iar Kelemen Hunor (UDMR) ar avea 1%, potrivit sondajului citat de Realitatea TV.

Intrebati cu cine ar vota daca duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, romanii au raspuns PSD-PC in proportie de 37%. PNL s-a clasat pe locul doi cu 26%, PD-L pe trei cu 15%, iar Partidul Poporului pe patru cu 8%, iar PRM pe cinci cu 7%. UDMR a obtinut 3%, Partidul Ecologist 2%, iar PNTCD 1%.

Sondajul mai arata ca Mugur Isarescu este personalitatea in care romanii au cea mai mare incredere (49%), urmat de Patriarhul Daniel cu 43%, Crin Antonescu - 42% si Sorin Oprescu (tot 42%). Traian Basescu si Emil Boc sunt pe ultimele locuri in acest clasament, cu 11%, respectiv 10% incredere.

Sondajul a fost realizat de CCSB pe un esantion de 1019 persoane.

Ilie Sarbu: Crin Antonescu creste in sondaje cum creste Fat-Frumos in povesti

Despre scorul in sondaje a presedintelui PNL, Crin Antonescu, liderul Ilie Sarbu spune: "Crin Antonescu creste in sondaje ca Fat Frumos in povestile din copilarie. Iar cand am crescut am aflat ca Fat Frumos nu exista".

Ilie Sarbu s-a mandrit miercuri seara cu cifrele obtinute de social-democrati in sondaje, aratand ca PSD are in sondaje intre 38 si 42%. "In ultimele sondaje, PSD are 40%, 42%, 38%, aici se joaca", a declarat Ilie Sarbu, in cadrul emisiunii 2+1 de la B1TV.

Ilie Sarbu a discutat si despre relatia cu PNL, spunand ca vor exista intalniri intre grupurile parlamentare si un program mult mai aplicat.

"Crin Antonescu a mai avut si alte declaratii mult mai dure la adresa unor lideri importanti ai nostri, lucru care nu-l onoreaza. Dar avem o tinta comuna, e foarte important ca Opozitia sa fie unita. Daca lucrurile nu se schimba, fiecare are drumul sau. Dar suntem datori sa incercam. Oamenii nu cred ca au nevoie de acest spectacol de prima doamna: cine sa fie liderul Opozitiei", a declarat Sarbu.

Liderul senatorilor PSD a comentat si relatia PSD cu PC, spunand: "Atata vreme cat suntem in aceasta alianta cu Partidul Conservator, noi o vom respecta".

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Crin Antonescu, #Antonescu presedinte, #sondaj CCSB Antonescu , #presedinte PNL