Crin Antonescu e inca in vacanta - Nu a preluat sefia Senatului

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 16:20
6113 citiri
Crin Antonescu e inca in vacanta - Nu a preluat sefia Senatului
Foto: Arhiva

Crin Antonescu nu a revenit din vacanta pe care o petrece in sudul Italiei, cu toate ca luni a inceput noua sesiune parlamentara. Liderul PNL ar fi trebuit sa isi preia functia de presedinte al Senatului obtinuta inainte de suspendarea lui Traian Basescu.

Pana cand Crin Antonescu va reveni in fotoliul de presedinte al Senatului, interimar ramane senatorul PSD Petru Filip, informeaza televiziunile de stiri.

Crin Antonescu a parasit tara imediat ce a aflat decizia Curtii Constitutionale in urma careia el a pierdut functia de presedinte interimar al Romaniei, iar Traian Basescu a revenit la Palatul Cotroceni.

Liderul PNL nu a considerat necesar nici macar sa asiste la formalitatile necesare pentru predarea mandatului sefului statului sau la citirea deciziei CCR in Parlament, modalitatea de incheiere oficiala a procedurii de suspendare a lui Traian Basescu.

Conform Adevarul, Crin Antonescu a plecat in vacanta la Napoli cu o cursa low cost, insa plecarea s-a facut din salonul oficial. In 2009, liderul PNL a ales aceeasi destinatie pentru casatoria sa religioasa cu europarlamentarul Adina Valdean, explicand atunci ca a avut "multe motive" pentru a nu se casatori in Romania.

#Crin Antonescu vacanta senat, #Crin Antonescu presedinte Senat , #senator PNL