Iulian Dumitrescu (PNL): Privita din exterior, USL pare a fi o bomba cu ceas

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 19:04
1489 citiri
Iulian Dumitrescu (PNL): Privita din exterior, USL pare a fi o bomba cu ceas

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu sustine ca, desi USL pare a fi o bomba cu ceas, privita din exterior, Uniunea este de fapt o conventie a oamenilor responsabili, privita din interior, iar pana acum cel care a beneficiat cel mai mult pe pe urma ei este premierul Victor Ponta.

"Privita din exterior, USL pare a fi o bomba cu ceas, gata sa se dezmembreze din toate incheieturile si sa sparga geamurile alegatorilor nevinovati. Privita din interior, coalitia de guvernamant este o conventie de oameni responsabili, preocupati sa raspunda ingrijorarilor economice ale oamenilor de rand", sustine Iulian Dumitrescu, intr-un comunicat remis redactiei Ziare.com.

Senatorul PNL sustine ca "alegerile prezidentiale din Romania sunt mai interesante pentru public decat cea mai de succes telenovela", iar USL ar trebui sa-l sprijine pe Crin Antonescu in acest sens.

In opinia sa, "la originea coagularii PNL si PSD intr-o uniune functionala stau trei elemente: Traian Basescu, austeritatea si sperantele oamenilor intr-o viata mai buna", iar dupa accederea USL la putere, liantul dintre partidele din USL s-a dovedit a fi construit din "responsabilitatea si dorinta liderilor de a confirma".

Acesta a tinut astfel sa precizeze ca nimeni nu are interesul "sa torpileze USL din interior" si i-a luat apararea lui Crin Antonescu.

"Chiar daca se intampla uneori sa aiba opinii diferite fata de Victor Ponta pe teme punctuale, Crin Antonescu a fost si este un promotor constant si important al USL", spune senatorul PNL.

"Principalul beneficiar al coalitiei de guvernare este, pana in acest moment, Victor Ponta, care a acumulat notorietate si incredere din pozitia de premier.

Este randul lui Crin Antonescu sa fie sprijinit sa performeze in pozitia de candidat USL la Presedintie, cu atat mai mult cu cat drumul acestuia spre Cotroceni poate fi pavat cu certitudini de o coalitie de 70%", incheie Iulian Dumitrescu.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Iulian Dumitrescu senator PNL, #Dumitrescu PNL declaratii, #criza USL Dumitrescu , #senator PNL