Crin Antonescu: Noi suntem prostii Guvernului Boc

Joi, 18 Martie 2010, ora 20:51
3905 citiri
Crin Antonescu: Noi suntem prostii Guvernului Boc
Foto: Antena 3

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal, este de parere ca guvernul Boc isi permite sa "faca circ" deoarece si-a gasit "prostii".

"Traim intr-o tara pe care am descris-o si in campania electorala. Asta este menajeria portocalie, circul", a spus Crin Antonescu, intr-un interviu la Antena 3.

"Avem un prim ministru care, asemenea unor animale de la circ, cand e criza, taie lemne, sare coarda, da cu coasa si asa mai departe. Cat timp suportam asa ceva, nu are sens sa discutam fineturi politice. Si-au gasit prostii, profita de ei. Si prostii suntem noi", a adaugat presedintele PNL.

El a continuat atacul asupra premierului si partidului sau, spunand ca "suntem guvernati de un partid care nici macar nu a castigat alegerile".

Antonescu nu s-a aratat mai milos nici fata de partenerii din timpul campaniei electorale, declarand ca si Ion Iliescu este de vina pentru starea din prezent a Romaniei. "Nenorocirea Romaniei este ca a fost ocupata si de Ion Iliescu. Toate relele au o istorie", a spus liderul PNL. "Nu stiu daca maine nu ma trezesc ca nu mai exista PSD, ca mai sunt inca vreo trei la ei", a adaugat el, referindu-se la numeroasele plecari de la social-democrati.

De asemenea, Antonescu a declarat ca nu se gandeste, deocamdata, la alegerile din 2014 si daca atunci se va "bate" pentru functia de presedinte al tarii cu Elena Udrea, asa cum spun unele voci.

"Vom vedea ce fel de presedentie si ce fel de Constitutie vom avea pana atunci. Eu cred ca nu vom avea alta Constitutie pana in 2012", a mai spus Antonescu.

Sunt alaturi de Cristian Anghel

Lasand la o parte Guvernul, Crin Antonescu si-a exprimat sprijinul pentru primarul din Baia Mare, Cristian Anghel, care a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare pentru abuz in serviciu in forma calificata, iar, joi, si-a dat demisia din PNL.

"Este o situatie nefericita. Mi-e imposibil, in calitate de om politic si de presedinte de partid, sa discut despre o sentinta. Urmarirea penala a lui Cristian Anghel a inceput in 2007. Eu l-am vazut acum trei zile la partid, ne-a chemat la incheierea doctoratului. A fost incriminat pentru abuz in serviciu si a sfarsit condamnat pentru coruptie. Dar a avut de-a face cu o tranzactie pe care a aprobat-o Consiliul local", a explicat liderul PNL.

"Nu ma poate opri nimineni sa spun ca sunt alaturi de Cristian Anghel si familia sa, este o persoana cu prestanta in oras, in forurile internationale unde a reprezentat Romania. Si este un om de onoare, a demisionat din partid, din aceasta cauza", a adaugat Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Crin Antonescu guvern Boc, #Cristian Anghel Antonescu , #stiri Crin Antonescu
Comentarii
Poza leonardus
leonardus
rank 2
chucky draga, daca ai avea curiozitatea sa-ti compari amaratul de cv (de profesor repetent si parlamentar chiulangiu) cu cel al premierului boc
Poza nonvolo
nonvolo
rank 1
Cind se anunta criza mondiala guvernul Tariceanu risipea banii cu doua miini!!