Radu Campeanu propune un parteneriat politic intre PNL si PSD

Duminica, 20 Iunie 2010, ora 09:25
2015 citiri
Radu Campeanu propune un parteneriat politic intre PNL si PSD

Presedintele fondator al PNL Radu Campeanu este de parere ca liderii formatiunilor de opozitie Crin Antonescu si Victor Ponta trebuie sa stabileasca termenii unui parteneriat politic, pentru a impiedica alunecarea Romaniei spre un regim totalitar.

"Sunt de acord cu ce spune Adrian Nastase, am spus ca e vorba de un parteneriat politic, sunt convins ca si domnul Crin Antonescu, ca si domnul Victor Ponta vor intelege foarte bine aceasta nevoie, aceasta necesitate inexorabila si foarte grava a actualitatii romanesti (...) Chestiunea trebuie sa mearga neaparat catre un parteneriat intre partidele de opozitie si nu cu PDL. PD-L este un partid de circumstanta, nu cred ca mai are viitor, viitorul lui mare a fost Basescu, daca Basescu nu va mai fi presedinte, PD-L nici nu stiu daca va mai exista", a explicat Campeanu, sambata, la Antena 3.

Radu Campeanu vrea sa dea in judecata statul roman

Romania e angajata pe o panta care duce la dictatura

Seniorul liberal a precizat ca nu doar incurajeaza un parteneriat, dar il si propune. "Cred ca o discutie foarte serioasa trebuie avuta intre responsabilii acestor partide, Romania e angajata pe o panta care duce la dictatura, la un regim totalitar", a completat el.

Presedintele CN al PSD Adrian Nastase a reluat sambata pe blog criticile la adresa PNL si a presedintelui liberal Crin Antonescu despre care sustine ca isi continua "tirul atacurilor" la adresa social-democratilor, ceea ce reprezinta o greseala care-l face pe Traian Basescu sa-si frece mainele de bucurie.

In ultima perioada, intre Adrian Nastase si Crin Antonescu a avut loc un schimb de replici publice. In discursul de la motiunea de cenzura, presedintele PNL a facut un apel la unitate adresat in principal liderului PSD Victor Ponta.

"Ma adresez dvs ca unui tanar, care are suficienta experienta cat sa fi facut parte si dintr-un Guvern Nastase, si dintr-un Guvern Boc, dar unui om suficient de tanar ca sa fie, sper, inca liber. Nu-mi dati exemplu si model Guvernul Adrian Nastase si nu va voi da exemplu si model Guvernul Tariceanu", s-a adresat el lui Ponta.

Peste doua zile, Nastase a spus, referindu-se la Crin Antonescu, liderul PNL, ca e "cool" sa pari "Alba ca Zapada" si i-a transmis acestuia ca, in loc sa atace PSD pentru capital electoral, mai bine ar recunoaste ca liberalii sunt cei care au guvernat cu Traian Basescu inca de pe vremea CDR.

Presedintele PNL i-a replicat ca accepta apelativul de "Alba ca Zapada" daca el califica acea categorie de politicieni care nu au dosare, nu au "matusi", nu au "camarila dubioasa" si nici alte "tinichele".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Radu Campeanu partenerat politic, #Campeanu parteneriat PNL PSD, #Radu Campeanu dictatura Basescu , #stiri Crin Antonescu