Antonescu: Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara

Sambata, 22 Martie 2014, ora 15:06
2397 citiri
Antonescu: Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat sambata ca presedintele Traian Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, adaugand ca se asteapta ca seful statului "sa dea afise, sa dea mere sau sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal" pentru PMP.

"Este regretabil ca si pe ultimii metri ai mandatului presedintele se compromite politic in calitatea lui presedinte, ca, vorba cuiva, macar daca ar fi facut campanie pentru un partid mare, este si hazliu, pentru ca partidul este cum este.

Nu este demn si nu este bine, pentru ca, repet, chiar era nevoie de un presedinte, de cineva care in acest an 2014 atat de incarcat cu dispute si cu competitie politica, dar in acelasi timp incarcat cu foarte multe evenimente externe, presedintele sa se concentreze si sa ramana chiar arbitrul de care un asemenea an ar fi avut nevoie. Nu o face, ne-am obisnuit. Ma astept la orice, sa dea afise, sa dea mere, sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal", a spus Antonescu intr-o conferinta de presa organizata dupa un eveniment de prezentare a primilor candidati liberali la alegerile europarlamentare.

Basescu: Multi politicieni vorbesc de statul de drept, dupa ce l-au facut praf in 2012

El a subliniat ca se asteapta la orice din partea sefului statului si a apreciat ca premierul Victor Ponta devine "caraghios" in lupta sa cu regimul Basescu.

"Ma astept la orice si faptul ca nu mai fac din aceasta chestiune centrul discursului meu politic si actiunii mele politice ii scandalizeaza pe niste fosti prieteni sau incearca sa-l foloseasca dl Ponta, dar si domnul Ponta devine caraghios in lupta cu regimul Basescu. Adica, ganditi-va, domnul Basescu cu marul, cu chestia aia mica, PMP sau cum ii spune si ditamai dl Ponta, cu ditamai partidoiul in spate si ditamai Guvernul si cu ditamai problemele in spate lupta cu Basescu", a declarat liderul PNL.

Fundatia Miscarea Populara a organizat sambata, la Bucuresti, o dezbatere pe tema administratiei locale si statului de drept, la care participa si presedintele Traian Basescu si fostul premier Emil Boc.

Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
”Planul Simion” stârnește tot mai multe controverse în spațiul public, după apariția imaginilor cu zeci de persoane care stau la coadă să semneze contracte pentru case ieftine și...
Reacția lui Iohannis când, în timpul unui discurs, a sunat un telefon în sală: ”Complicat, domnule ambasador...” VIDEO
Reacția lui Iohannis când, în timpul unui discurs, a sunat un telefon în sală: ”Complicat, domnule ambasador...” VIDEO
Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri, 24 iulie, la Palatul Cotroceni, un discurs cu prilejul primirii șefilor de misiuni diplomatice, a șefilor oficiilor consulare și a directorilor...
#Antonescu participare Basescu PMP, #participare Basescu PMP, #Atonescu atac Basescu PMP, #Antonescu atac Basescu , #Traian Basescu
  1. Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
  2. Reacția lui Iohannis când, în timpul unui discurs, a sunat un telefon în sală: ”Complicat, domnule ambasador...” VIDEO
  3. România, pe ultimul loc în Europa cu privire la egalitatea de gen în politică. Câte femei au ajuns primari sau consilieri locali
  4. Klaus Iohannis redeschide problema Schengen: „Ridicarea controalelor și la frontierele terestre rămâne un obiectiv prioritar”
  5. „Planul Simion”, ținta ironiilor și criticilor. „Se pare că nu sunt aşa de mulţi români prostiţi de aurarul netot”
  6. Klaus Iohannis, previziuni pentru România: „Poate deveni un adevărat furnizor de securitate energetică în Europa Centrală şi de Sud-Est”
  7. ”Politica pentru proști”. Cum comentează un profesor cozile de la sediile AUR, după promisiunile gogonate ale lui George Simion
  8. ”Una din cele mai mari escrocherii din ultimul deceniu”. Lider PNL, atac la Planul Simion
  9. Dezinformare marca Diana Șoșoacă cu privire la moartea unui copil în protestele de la Leeds
  10. Dragnea, atacat de Carmen Dan: ”Ne cunoaștem de 25 de ani, față de mine putea să fie corect. M-am simțit folosită”