Antonescu: Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara

Sambata, 22 Martie 2014, ora 15:06
2342 citiri
Antonescu: Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat sambata ca presedintele Traian Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, adaugand ca se asteapta ca seful statului "sa dea afise, sa dea mere sau sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal" pentru PMP.

"Este regretabil ca si pe ultimii metri ai mandatului presedintele se compromite politic in calitatea lui presedinte, ca, vorba cuiva, macar daca ar fi facut campanie pentru un partid mare, este si hazliu, pentru ca partidul este cum este.

Nu este demn si nu este bine, pentru ca, repet, chiar era nevoie de un presedinte, de cineva care in acest an 2014 atat de incarcat cu dispute si cu competitie politica, dar in acelasi timp incarcat cu foarte multe evenimente externe, presedintele sa se concentreze si sa ramana chiar arbitrul de care un asemenea an ar fi avut nevoie. Nu o face, ne-am obisnuit. Ma astept la orice, sa dea afise, sa dea mere, sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal", a spus Antonescu intr-o conferinta de presa organizata dupa un eveniment de prezentare a primilor candidati liberali la alegerile europarlamentare.

Basescu: Multi politicieni vorbesc de statul de drept, dupa ce l-au facut praf in 2012

El a subliniat ca se asteapta la orice din partea sefului statului si a apreciat ca premierul Victor Ponta devine "caraghios" in lupta sa cu regimul Basescu.

"Ma astept la orice si faptul ca nu mai fac din aceasta chestiune centrul discursului meu politic si actiunii mele politice ii scandalizeaza pe niste fosti prieteni sau incearca sa-l foloseasca dl Ponta, dar si domnul Ponta devine caraghios in lupta cu regimul Basescu. Adica, ganditi-va, domnul Basescu cu marul, cu chestia aia mica, PMP sau cum ii spune si ditamai dl Ponta, cu ditamai partidoiul in spate si ditamai Guvernul si cu ditamai problemele in spate lupta cu Basescu", a declarat liderul PNL.

Fundatia Miscarea Populara a organizat sambata, la Bucuresti, o dezbatere pe tema administratiei locale si statului de drept, la care participa si presedintele Traian Basescu si fostul premier Emil Boc.

Eveniment Quarterly Report

Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
Avertismentul ministrului de Finanțe privind noile măsuri fiscale: ”În orice clipă pot fi suspendate 75 de miliarde de euro”
Avertismentul ministrului de Finanțe privind noile măsuri fiscale: ”În orice clipă pot fi suspendate 75 de miliarde de euro”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat duminică, 24 septembrie, despre pachetul de măsuri fiscale, că nu a fost discutat în spaţiul public doar ca să se afle în treabă, ci este...
#Antonescu participare Basescu PMP, #participare Basescu PMP, #Atonescu atac Basescu PMP, #Antonescu atac Basescu , #Traian Basescu