Antonescu, despre Basescu si Patriciu: Nu-si pot cauza prejudicii de imagine

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 20:20
1741 citiri
Antonescu, despre Basescu si Patriciu: Nu-si pot cauza prejudicii de imagine

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca Traian Basescu si Dinu Patriciu fac parte dintr-un grup de oameni "care nu-si pot cauza prejudicii de imagine si nici nu pot nu-si pot ridica imaginea unii altora".

"Exista un grup de oameni in Romania care, dupa parerea mea, nu-si pot cauza nici prejudicii de imagine si nici nu-si pot ridica imaginea unii altora. Pana la urma, si Traian Basescu si Dinu Patriciu sunt in acest grup, asa ca avem probleme mai serioase.

Basescu a lovit copilul, ca doar a spus-o singur, mai tare, mai incet, mai la suparare, mai a injurat copilul, stim aceste lucruri, ce Dumnezeu! Despre proces in sine, nu cunosc dosarul, nu mi se pare relevant chiar", a raspuns Antonescu cand a fost intrebat despre procesul pe care la castigat presedintele tarii, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, Crin Antonescu a comentat joi si despre situatia in care se afla partidul sau, in comparatie cu PSD, la Dolj. Liderul PNL le-a transmit membrilor USL ca liberalii vor avea un rol important la alegerile de anul viitor, desi candidatii desemnati sunt social democrati.

"Aveam si am avut si noi, de pilda, in competitia pentru desemnarea candidatului la Primaria Craiovei candidati redutabili, chiar mai multi. Acestea au fost rezultatele sondajelor si chiar daca in cele doua nominalizari pe consiliu judetean si pe primaria municipiului resedinta de judet - frumoasa dumneavoastra Cetate a Baniei, ambele pozitii au revenit Partidului Social Democrat, asta nu inseamna deloc ca Partidul National Liberal va juca un rol secundar si nu inseamna deloc ca Partidul National Liberal nu va fi implicat la maximum in acest efort si in aceasta campanie politica.

Eu nu am niciun fel de indoiala, si cu asta inchei, nu am niciun fel de indoiala ca in Dolj si in Craiova Uniunea Social Liberala, candidatii ei la toate alegerile vor obtine o victorie zdrobitoare", a spus liderul liberal.

Crin Antonescu le-a transmis colegilor ca linia frontului nu se afla in "disputele de televiziune sau in disputele din Parlament", ci in pregatirea pentru alegeri.

"Pentru noi este insa important sa maximizam aceasta victorie pentru ca-n economia jocului, fiecare vot va fi important si in sensul acesta nu vom spune nicio secunda: la Dolj e rezolvat, castigam, ci vom fi alaturi de liderii locali, vom fi alaturi de oamenii alaturi de care, iata, eu sunt cel onorat sa stau astazi si care vor avea in mine, cata vreme ma voi afla in aceasta functie, si desigur si pe viitor, un coleg, un aliat si un om care stie foarte bine ca de fapt marea batalie politica in aceasta tara pentru schimbare si pentru mai bine se da aici, aici este linia frontului si nu in disputele de televiziune sau in disputele uneori chiar din parlament", a mai spus liderul PNL.

I.U.

Citeste si:
Mihai Chirica se dezice de George Smion, după ce l-a susținut la alegerile europarlamentare. „Se crede o persoană mesianică, care va veni și va salva România” VIDEO
Mihai Chirica se dezice de George Smion, după ce l-a susținut la alegerile europarlamentare. „Se crede o persoană mesianică, care va veni și va salva România” VIDEO
Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, cel care l-a susținut pe liderul AUR George Simion la alegerile europarlamentare din 2019, și-a schimbat opinia despre acesta. Chirica a declarat...
Avocat, despre congresul PNL: ”Juridic, este un eveniment privat în spațiu închis, la care pot participa maximum 200 de persoane vaccinate”
Avocat, despre congresul PNL: ”Juridic, este un eveniment privat în spațiu închis, la care pot participa maximum 200 de persoane vaccinate”
Avocatul Adrian Toni Neacşu, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), susţine, într-o postare pe Facebook, că viitorul Congres al PNL, programat peste o săptămână la...
Sursa: Ziare.com