Antonescu, despre Ponta-premier: Glume de carciuma ale lui Traian Basescu

Luni, 19 Martie 2012, ora 12:19
1913 citiri
Antonescu, despre Ponta-premier: Glume de carciuma ale lui Traian Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca declaratiile facute de presedintele Traian Basescu, potrivit carora i-ar fi propus functia de prim-ministru lui Victor Ponta, reprezinta "glume de carciuma".

"Daca ar fi fost o oferta serioasa, presedintele ar fi formulat-o. Presedintele ar fi trebuit sa anunte la sfarsitul negocierilor (de pe 6 februarie - n. red.) acest lucru - ca a propus USL si ca USL nu a vrut.

Aceste lucruri nu se povestesc dupa cinci saptamani. Sunt glume de carciuma ale lui Traian Basescu", a declarat liderul liberal, luni.

Presedintele Traian Basescu a povestit, duminica seara, ca i-a propus la consultari liderului PSD, Victor Ponta, sa fie premier, dar acesta nu a raspuns.

Basescu: I-am propus lui Victor Ponta sa fie premier, dar nu a raspuns

"I-am propus lui Victor Ponta functia de prim-ministru", a declarat liderul de la Cotroceni, referindu-se la consultarile din 6 februarie 2012.

Victor Ponta: N-o sa fiu niciodata premierul lui Traian Basescu

"Eu n-o sa vreau sa fiu niciodata prim-ministrul lui Traian Basescu", i-a raspuns presedintele PSD Victor Ponta sefului statului, luni.

Totodata, Crin Antonescu a vorbit despre anuntarea candidatilor USL la alegerile locale din luna iunie, precizand ca Uniunea are deja lista acestora, care va fi facuta publica dupa sedinta USL de luni.

Referindu-se si la cazul deputatului Mihail Boldea, acuzat de inselaciune si fals, presedintele PNL a precizat ca "justitia trebuie ajutata" si ca, chiar daca este vorba despre un parlamentar, USL nu a folosit imunitatea pentru a obstructiona justitia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Ponta premier, #Basescu propunere Ponta premier, #Crin Antonescu declaratii Traian Basescu , #Traian Basescu