Antonescu, despre prezidentiabilul "ofiter acoperit": Basescu ne ia de prosti si unii vor fi prosti

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 13:21
4637 citiri
Antonescu, despre prezidentiabilul "ofiter acoperit": Basescu ne ia de prosti si unii vor fi prosti
Foto: Facebook/ Crin Antonescu

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a reactionat, joi, dupa ce Traian Basescu a vorbit din nou, miercuri seara, despre ofiterul acoperit despre care a spus ca s-ar gasi in randul candidatilor la prezidentiale.

"In legatura cu Traian Basescu, toate lucrurile s-au spus, cel putin din partea mea. Atata vreme cat, dupa zece ani, noi mai putem sa luam in serios un presedinte care vine si spune sau il acuza pe acoperitul acel ipotetic ca nu si-a trecut in CV calitatea de ofiter acoperit inseamna ca in continuare ne ia de prosti.

Si probabil ca pana isi va termina mandatul, in continuare, unii dintre noi vor fi suficient de prosti incat sa il ia in considerare pe domnul Basescu. Daca Traian Basescu are ceva de spus, ar trebui sa spuna, daca nu, este un circ prin care incearca sa participe la aceasta campanie electorala si probabil vor mai urma asemenea scheme...", a scris pe Facebook Crin Antonescu.

Basescu, din nou despre candidatul ofiter acoperit: Sarbu a mintit prin omisiune (Video)

Prezidentiabilul "ofiter acoperit": Cand am putea avea comisie de ancheta si raport in Parlament

Presedintele Traian Basescu a vorbit din nou despre subiectul ofiterului acoperit, dezbatut de mai mult de o saptamana, si a afirmat, miercuri seara, ca informarea SIE privind candidatul la prezidentiale ofiter acoperit este incompleta.

SIE a transmis ca in cursa prezidentiala nu se afla un ofiter acoperit activ, in timp ce Basescu a atras atentia ca el s-a referit si la posibilitatea ca ofiterul acoperit sa nu mai fie activ in acest moment.

SIE: Nu exista in acest moment un prezidentiabil ofiter al Serviciului

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a precizat, miercuri, ca Serviciul de Informatii Externe a transmis ca in randul candidatilor anuntati la prezidentiale pana acum nu exista niciun ofiter acoperit al acestei structuri.

"Nu exista in acest moment un candidat ofiter SIE. Un serviciu ce verificari sa faca? Stie exact pe cine are si pe cine nu are", a spus Sarbu, vicelider al comisiei speciale a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SIE, dupa audierile de miercuri din comisie.

Basescu, chemat la audieri in Parlament pe tema prezidentiabilului-ofiter acoperit

Acesta a mentionat insa ca nu se iau in calcul activitatile din trecut ale candidatilor la prezidentiale, in cazul in care acestia ar fi fost ofiteri acoperiti.

"Nu discutam despre trecut, discutam despre situatie data. Daca, ipotetic vorbind, ar fi fost ceva, ce mai conteaza? Omul si-a incheiat atributile de serviciu, e om liber", a explicat liderul senatorilor PSD.

F.N.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#Antonescu Basescu prosti, #Antonescu Basescu ofiter acoperit, #Basescu prezidentiabil ofiter acoperit , #Traian Basescu