Antonescu il critica pe Botis ca l-a asteptat pe Basescu pentru a demisiona

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 11:03
1598 citiri
Antonescu il critica pe Botis ca l-a asteptat pe Basescu pentru a demisiona

Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a comentat miercuri decizia ministrului Muncii Nelu Ioan Botis, de a demisiona, spunand ca discutia cu Traian Basescu "reduce din onorabilitatea gestului".

Crin Antonescu a declarat ca situatia lui Nelu Ioan Botis, acuzat de conflict de interese, "nu este una izolata" in PD-L si ca gestul ministrului de a-si da demisia este "de salutat".

"Cred ca trebuie remarcat faptul ca situatia in urma caruia domnul ministru Botis a trebuit sa demisioneze nu este una singulara. Este o colectie de astfel de situatii in ceea ce priveste PD-L si asta e reteta de constructie a acestui partid.

Faptul ca domnul Botis in mod singlar, in urma acestor dezvaluiri, a ales sa demisioneze, este unul de salutat si dincolo de acest gest ar trebui sa retinem un succes al presei de investigatii, pentru ca lucrurile ar fi putut continua fara probleme daca nu se intampla nimic", a declarat Crin Antonescu, la Antena 3.

Ministrul Botis si-a dat demisia - vezi reactii politice

Rugat sa comenteze declaratiile lui Nelu Ioan Botis, care a spus ca a asteptat ca presedintele Traian Basescu sa se intoarca din Azerbaidjan pentru a purta o discutie cu acesta, Crin Antonescu a raspuns ca acest lucru "reduce din onorabilitatea gestului sau".

Ministrul Ioan Botis si-a dat demisia: Imi cer scuze cetatenilor

"Ne-am lamurit demult ca avem un presedinte care nu este dispus sa respecte macar aparentele, se amesteca in treburile partidului si in treburile Guvernului, iar faptul ca Botis l-a asteptat pe presedinte ca sa-si dea demisia reduce din onorabilitatea gestului. Cred ca presedintele trebuie sa discute si sa determine demiterea si altor pedelisti", a declarat Crin Antonescu.

Ministrul Muncii, Ioan Botis, si-a depus miercuri dimineata demisia, in urma scandalului legat de organizatia non-guvernamentala la care sotia sa era consilier si care a primit fonduri europene neramburasabile.

Vizibil emotionat, fostul ministru al Muncii, Ioan Botis, a tinut sa ceara scuze pentru faptul ca a intarziat o zi cu prezentarea demisiei. El a subliniat ca hotararea era luata inca de marti, dar a asteptat ca presedintele Traian Basescu sa se intoarca din Azerbaigian pentru a purta o discutie cu acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Crin Antonescu, #Antonescu demisie Botis, #Antonescu onorabilitate gest , #Traian Basescu