Antonescu: Nu il urasc pe Basescu

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 22:55
2332 citiri
Antonescu: Nu il urasc pe Basescu
Foto: B1 TV

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu il uraste pe presedintele tarii Traian Basescu si ca regreta ca acesta nu a facut mai multe pentru Romania.

"Nu il urasc pe Basescu, e dramatic pentru romani ca un om cu calitati de jucator politic, asa ca el, a facut atat de putine pentru tara si cred ca trebuie sa ne debarasam de el cat mai repede", a spus Crin Antonescu, la B1 Tv.

"Un motiv de multumire este ca am rezistat, ca partid politic, in fata nu doar a atentatelor repetate sau a amenintarilor, ci mai ales in fata presiunii sistemului pus la cale de el", a adaugat acesta.

El a precizat ca sloganul "Jos Traian Basescu" nu este un scop, ci un mijloc, si ca isi doreste o Romanie normala, democratica, iar valorile sa fie asezate la locul lor. "Noi nu putem facem nimic atat vreme cat el e la putere", a mai spus acesta.

"USL e un proiect curajos si eu am avut rezerve si sunt atent cu acest proiect, mi-am asumat niste riscuri, insa acestea trebuiau facute, pentru ca fiecare vedem intr-un fel sau altul cum sa iesim din impas. Daca acest proiect e cel bun, vom vedea, alegatorii vor spune daca lor li se pare bun si vom avea sansa sa il aplicam", a subliniat Crina Antonescu.

El a mentionat ca principalul scop al USL pe termen lung este depolitizarea institutiilor, iar cel mai urgent lucru este scaderea CAS.

Antonescu considera ca taxarea marilor averi nu reprezinta rezolvarea crizei economice, cel mai bun lucru fiind acela ca guvernul sa nu permita acumularea lor.

"Ponta ca premier, singura solutie sanatoasa pentru Romania", a reiterat liderul PNL.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Antonescu urasc Basescu, #Antonescu alianta USL, #Antonescu Ponta premier , #Traian Basescu