Antonescu: Singura sansa a lui Basescu e o batalie intre mine si Ponta

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 14:12
2123 citiri
Antonescu: Singura sansa a lui Basescu e o batalie intre mine si Ponta
Foto: Ghimpele

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca singura sansa a fortelor politice apropiate lui Traian Basescu de a avea un oarecare rol pe scena politica viitoare este o rupere a USL.

"Domnul Basescu este un jucator politic prin excelenta. Este evident ca, in situatia in care ne aflam, singura sansa si a domniei sale si a fortelor politice, cate sunt ele, in jurul domniei sale de a avea un oarecare rol pe scena politica viitoare este o rupere a USL, este un conflict, o competitie, o batalie, intre PSD si PNL, intre Victor Ponta si mine.

Ca presedinte, ne-am obisnuit cu un presedinte care joaca jocul politic intern intr-un mod nepotrivit, neconform cu spiritul Constitutiei, dar, avand in vedere ca ne-am obisnuit cu asta, este aproape normal sa incerce sa potenteze aceste tensiuni, pe cei mai slabi de constitutie sa-i alarmeze, pe domnul Geoana sa-l faca sa se ofere si asa mai departe", a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului.

Ponta, despre Antonescu: Cand vrem sa ne certam ne aducem aminte de Basescu

El a punctat ca niciodata nu a parasit o alianta. "Niciodata Partidul National Liberal si niciodata eu, ca lider politic, n-am intrat intr-un parteneriat si l-am tradat. Niciodata nu am parasit nicio alianta, nicio intelegere, niciodata nu am reevaluat.

Atentie, toate discutiile care se fac in jurul declaratiilor domnului Basescu nu ma privesc. Nu eu m-am dus sa spun ca daca ar fi in turul doi Basescu cu Ponta, hai sa ne aparam de baronii PSD-isti, ca totusi domnul Basescu a facut si a dres. Eu nu am spus si nu spun de atatia ani de zile decat aceleasi lucruri fundamentale.

Nu fac decat o pledoarie si o actiune pentru ca Uniunea Social Liberala sa-si atinga toate obiectivele, pentru ca asta am promis cetatenilor. In rest, faptul ca nu-l injur de fiecare data cand doreste un comentator sau altul pe domnul Basescu asta este altceva", a precizat presedintele PNL.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Crin Antonescu Traian Basescu, #Crin Antonescu prezidentiale, #Crin Antonescu dreapta, #Crin Antonescu Victor Ponta , #Traian Basescu