Antonescu spune ca Basescu ii inspira mila: Un om puternic in situatii penibile

Luni, 11 Iunie 2012, ora 21:52
5618 citiri
Antonescu spune ca Basescu ii inspira mila: Un om puternic in situatii penibile
Foto: Romania Tv

Presedintele PNL Crin Antonescu a criticat, luni, agenda lui Traian Basescu din ziua alegerilor locale de duminica, aratand ca s-a pus in situatii penibile prin "micuta baie de multime" de la sectia de vot, plimbarea la cumparaturi sau statul la cafele cu jurnalistii.

"Nu ma bucur cand ma uit la Traian Basescu. Eu nu am avut niciodata o problema de razbunare cu Traian Basescu. Problema mea cu Traian Basescu este problema pe care, se vede, milioane de cetateni o au cu Traian Basescu - a condus si conduce rau aceasta tara.

Nu-mi face placere sa-l vad pe Basescu in situatii nepotrivite, iar ieri cand se bucura de micuta baie improvizata de multime, cand simula plimbarea aia la cumparaturi, cafele cu jurnalistii, nu m-am bucurat sa-l vad.

Traian Basescu e un personaj malefic, dar un personaj puternic si nu-mi place sa vad un om puternic intr-o situatie penibila", a spus Antonescu, la Romania Tv.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Intrebat de moderator daca i-a inspirat mila, Antonescu a dat putin inapoi: "Nu vreau sa jignesc, dar pe acolo".

Cat despre declaratia de luni a lui Basescu - "Doamne fereste de mai rau" - referitoare la rezultatul alegerilor locale unde USL a luat un scor mult mai mare decat PDL, Antonescu a spus ca mai rau va fi pentru democrat-liberali la parlamentarele din toamna.

"Se poate si mai rau si presupun eu ca Dumnezeu nu se va amesteca in alegerile de la toamna, asa ca nu ii va feri. Asa cred eu", a opinat ironic liderul liberalilor.

Despre victoria lui Boc la Cluj: Cand te ineci, parca ai energii in plus si te salvezi

Antonescu a contestat victoria lui Boc la Primaria Cluj, insa a admis ca este un scor mare pentru un politician care a luat atatea masuri in timpul guvernarii.

"Lupta era normal sa fie echilibrata pentru ca Boc a fost primar la Cluj, un premier pe care toata tara l-a contestat si de care toata tara isi aduce aminte fara placere, dar la Cluj a avut o alta sustinere. Dar cand esti cu spatele la zid sau cand te ineci, stii cum se spune, parca ai energii in plus si te salvezi", a spus Antonescu, adaugand, insa, ca exclude orice intelegere cu PDL sau Emil Boc.

Rezultate alegeri Cluj 2012

Cat despre esecul democrat-liberalilor, Antonescu si-a contrazis anumiti colegi de coalitie, aratand ca nu Basescu a fost singurul vinovat, ci toti liderii PDL, insa niciunul nu doreste sa-si asume raspunderea.

"Nu sunt de acord ca Traian Basescu e singurul vinovat pentru situatia PD-ului, dar este principalul. Nimeni la acest partid nu vrea sa-si asume raspunderea. Boc dupa ce cu niste voturi contestate a castigat asa cum a castigat, daca a castigat, Primaria Cluj, tipa ca partidul e in crestere si ca vrea sa-l conduca inainte. Domnul Vasile Blaga pare mai preocupat de raporturile dintre mine si Iliescu decat de propriul partid. Iar domnul Nelu Oltean plange situatia lui Flutur. Doamna Udrea, mai demna, tace", a mai spus Crin Antonescu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Crin Antonescu Traian Basescu, #Antonescu Basescu mila , #Traian Basescu