Crin Antonescu: Au ajuns sa echilibreze bugetul prin numararea bibilicilor

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 21:08
2294 citiri
Crin Antonescu: Au ajuns sa echilibreze bugetul prin numararea bibilicilor
Foto: Antena 3

Crin Antonescu este de parere ca Traian Basescu si PD-L profita de lipsa romanilor de solidaritate si ca au inceput sa se intample lucruri care nu erau posibile nici in perioada comunista. Liderul PNL crede ca s-a ajuns la masuri aberante, de genul "numararii bibilicilor".

"Noi avem in fruntea statului un presedinte care actioneaza in fiecare zi pentru ruperea tesutului social. Domnul Basescu si acolitii profita din lipsa noastra de exercitiu si cultura in manifestarea solidaritatii. Fiecare se bucura atunci cand lovitura cade langa el si crede ca nu va mai exista nicio lovitura. Domnul Basescu va continua sa faca asta cu toata nerusinarea din lume cat timp nu va fi o riposta", a declarat Crin Antonescu la Antena 3.

Liderul PNL a adaugat ca actuala putere nu da semne ca ar reveni "pe teren rational", ci ca vede in fiecare zi ceva nou.

"Ajung la niste performante la care nu au ajuns nici comunistii. Isi bat joc de drapelul national prin adaugarea unei noi culori, isi bat joc de aceasta institutie (n.r. Armata). Cred ca se va termina o data cu plecare acestor oameni de la putere. (...) Puterea actuala nu da semne ca ar lasa-o mai moale. Ca ar reveni pe un teren rational. In fiecare zi vedem altceva. Copii cu pancarte de gat cu un anumit candidat e o premiera. Nu ma apuca dragul", a mai spus el.

In ceea ce priveste pensiile reduse ale militarilor, liberalul a amintit ca acestia reprezinta o categorie sociala respectata in toata lumea.

"In fiecare stat de pe lumea asta, exista un contract intre stat si o categorie speciala care e armata. In cadrul acestui contract, acesti oameni au conditii speciale de pensionare. Nu oricine ajunge general. Vorbesc de generalii de dinainte de epoca in care ne explica domnul Oprea cum si-a luat stelele de la domnul Basescu", a declarat Crin Antonescu.

"Oamenii astia au ajuns sa echilibreze bugetul Romaniei prin numararea bibilicilor. Sa ajungem la numararea bibilicilor e absurd. E o suita de masuri aberante caraghioase si jignitoare pentru oameni", a adaugat presedintele PNL la Antena 3.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Crin Antonescu pensii militari, #pensii militari, #Crin Antonescu Basescu , #Traian Basescu
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Liderul PNL crede ca s-a ajuns la masuri aberante, de genul "numararii bibilicilor".
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Antonescule, desigur ca numara pentru budget bibilicile devreme ce ouale, gainile si gainariile la alde Nastase le dati pe dupa scaunele Parlamentului care a ajuns un reper de ciurucuri penale, de stoarfe ridicate in slavi cu farasul de paduchi, gainat,