Crin Antonescu: Basescu da un exemplu prost tarii

Vineri, 27 Martie 2009, ora 15:04
2492 citiri
Crin Antonescu: Basescu da un exemplu prost tarii

Presedintele Traian Basescu da un exemplu prost tarii si romanii nu au nevoie "de modelul smecherilor de succes", a declarat, vineri, presedintele PNL, Crin Antonescu.

"Cred ca Romania sufera de foarte multe lucruri si suferinta cea mai serioasa pe care Basescu o aduce Romaniei nu consta in amenintarea a ceea ce inseamna separatia puterilor in stat.

Cel mai grav lucru e ca Romania are nevoie de instante, de modele. Presedintele Romaniei e chemat sa ofere astfel de modele, iar Basescu ofera un model rau. Oamenii se uita la capul statului si iau exemplu.

Cea mai mare suferinta e ca Basescu da un exemplu prost. Nu avem nevoie de modelul smecherului de succes", a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PNL, Crin Antonescu.

Antonescu a facut prima lui vizita in calitate de lider PNL, in Timisoara, pentru ca filiala Timis l-a sustinut la presedintia partidului.

"Faptul de a imi incepe mandatul la Timisoara nu e un gest de imagine, ci unul de consistenta. Voi avea intalniri cu oamenii de afaceri, am avut intalnire cu primarul Gheorghe Ciuhandu.

Descentralizarea trebuie abordata intr-o maniera sincera si determinata, ca sa se transforme in realitate. Din punct de vedere economic, Timisoara e cel mai mare contribuabil la bugetul de stat.

Oamenii de aici si-au facut si isi fac datoria de contribuabili si nu au primit in schimb ceea ce aveau dreptul sa primeasca. Cred ca Timisoara ramane cu fata in alta parte si nu la Bucuresti, din aceste motive", a mai precizat Antonescu.

Antonescu a mai spus ca, oficial, nu este deocamdata candidat la Presedintia Romaniei. Liderul PNL, Crin Antonescu s-a aflat, vineri, la Timisoara, in prima sa vizita in calitate de presedinte PNL.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Crin Antonescu PNL, #Basescu Antonescu, #presedintie Basescu Antonescu , #Traian Basescu