Crin Antonescu: Basescu, un presedinte penal si penibil

Miercuri, 07 Mai 2008, ora 09:08
2014 citiri
Crin Antonescu: Basescu, un presedinte penal si penibil

Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara ca seful statului "ar trebui sa stea departe de jocurile partidelor, insa Traian Basescu depaseste partizanatul vadit si ramane intaiul politruc al Romaniei."

Invitat in cadrul emisiunii Stirea Zilei de la Antena 3, Antonescu a precizat ca presedintele Romaniei "este unul dintre bolnavii incurabili ai clasei politice romanesti".

"In vremea in care noi eram in strada, in Piata Universitatii, la Revolutie, Traian Basescu nu vorbea, atunci, de lovituri de stat, o face acum, sa fie sanatosi, ambii", a spus Antonescu referindu-se la fostul si actualul presedinte al Romaniei.

Referindu-se la declaratiile pe care le-a facut Traian Basescu despre fostul premier al Romaniei, Crin Antonescu a declarat: "E un presedinte penal dar si penibil, nu e treaba lui sa urmareasca ce face Adrian Nastase".

seful statului l-a atacat, marti, la postul public de Radio pe Adrian Nastase despre care a spus ca a aplicat, prin avocati, toate tertipurile pentru a nu ajunge in fata procurorilor.

In acelasi timp, Crin Antonescu considera ca recentele declaratii ale lui Traian Basescu se datoreaza campaniei electorale in plina desfasurare. "Basescu starneste si intentioneaza comentarii si face in mod evident campanie electorala pentru cei care ii plac domniei sale. Agenda publica ar trebui sa fie ocupata de problemele reale ale Romaniei", a spus Antonescu.

De altfel, vicepresedintele PNL considera ca majoritatea partidelor din Romania se concentreaza pe batalii interne fara a tine cont de "problemele pe care le are societatea. Doar in preajma campaniilor electorale politicienii devin mai receptivi la nevoile populatiei", a spus Antonescu.

Antonescu a mai precizat ca "marele perdant este acest public care se complace in a cumpara ceea ce este vandut. Daca discutam despre flota, nu discutam despre problemele Bucurestiului, si iarasi il vom vota pe omul lui Basescu, pentru ca l-a lovit mai rau presedintele pe adversarul sau", a spus Crin Antonescu.

Citeste si:
Președintele Colegiului Medicilor: "Când va trece această pandemie, trebuie să găsim și niște vinovați, nu numai moral, ci și penal"
Președintele Colegiului Medicilor: "Când va trece această pandemie, trebuie să găsim și niște vinovați, nu numai moral, ci și penal"
Președintele Colegiului Medicilor din România, profesorul Daniel Coriu, a declarat că sistemul sanitar se confruntă cu un număr ridicat de infecții noi, dar și cu foarte multe decese care...
Partidă de vânătoare cu final tragic: Un bărbat a fost sfâșiat de urs într-o pădure din Neamț
Partidă de vânătoare cu final tragic: Un bărbat a fost sfâșiat de urs într-o pădure din Neamț
Un bărbat a fost atacat de urs în timpul unei partide de vânătoare de mistreți, duminică dimineața, pe 17 octombrie, într-o pădure din zona Gârcina, judeșul Neamț. Vânătorul de 71...
Sursa: Ziare.com