Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Crin Antonescu: Voi fi un presedinte interimar discret (Video)

Joi, 05 Iulie 2012, ora 12:17
5321 citiri
Crin Antonescu: Voi fi un presedinte interimar discret (Video)
Foto: B1 TV

Dupa discursul sustinut de Traian Basescu in fata parlamentarilor, legat de propunerea de suspendare, presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu a raspuns jurnalistilor care au vrut sa afle daca il va gratia pe Adrian Nastase, in cazul in care va ajunge presedinte interimar.

"Eu refuz sa discut despre ce o sa fac sau nu, pe perioada de pana la referendum, voi exercita responsabil si discret functia de presedinte interimar. Una este un presedinte ales si una este un presedinte al Senatului, care din ratiuni de functionare a institutiilor, din ratiuni birocratice, tine locul presedintelui. Fac aceasta distinctie si in sensul acesta nici un fel de diversiune nu isi are rostul", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a reclamat "elemente ale dotarii propagandisctice", referindu-se la zvonurile din presa potrivit carora primul gest pe care il va face, in calitate de presedinte interimar, va fi gratierea lui Adrian Nastase.

Comentand discursul sustinut de seful statului, Crin Antonescu a spus ca "cel mai semnificativ pasaj din pledoaria presedintelui este cel in care a afirmat ca a spus adevarul romanilor. Parerea mea este ca nu a spus adevarul si vom vedea si in dezbaterile de vineri".

Basescu: USL urmareste controlarea justitiei, va propun validarea referendumului din 2009

In viziunea presedintelui Senatului, cererea lui Traian Basescu de a comasa referendumul privind suspendarea cu cel legat de reducerea numarului de parlamentari este numai "o incercare de a abate atentia de la problema principala".

Presedintele Traian Basescu le-a transmis joi parlamentarilor ca, daca vor continua suspendarea sa respectand toate procedurile constitutionale, atunci nu le va face niciun repros, ci chiar le multumeste ca i-au creat premisele de a se intoarce la popor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Crin Antonescu presedinte interimar, #Antonescu discurs Basescu Parlament, #Antonescu gratiat Nastase , #Traian Basescu