Antonescu, despre confiscarea masinilor: Ponta nu e un capcaun mancator de proprietate

Sambata, 11 Mai 2013, ora 12:19
2381 citiri
Antonescu, despre confiscarea masinilor: Ponta nu e un capcaun mancator de proprietate
Foto: Arhiva

Crin Antonescu a declarat, sambata, ca afirmatia premierului Victor Ponta privind confiscarea masinilor este numai o optiune, si nu o decizie.

Liderul PNL a afirmat ca presa a exagerat si ca prim-ministrul nu este un "capcaun mancator de proprietate", sustinand ca Victor Ponta s-a referit la faptul ca autoturismele personale ar trebui confiscate numai in cazuri extreme.

"Ponta a facut referiri doar la posibilitatea ca, in cazuri extrem de grave de frauda, incalcari grave ale legii, sa examinam variante de confiscare a masinii. Este numai o directie de discutie pe care o vom avea. Cunoasteti cat de importanta este pozitia PNL fata de apararea proprietatii", a spus presedintele Senatului.

Ponta, despre accidentele din trafic: E inadmisibil. Vom incerca inasprirea legislatiei rutiere

Liderul PNL a mai adaugat ca acesta nu este un motiv de coliziune si ca, "in niciun caz, proprietatea personala, asa cum este ea aparata in Constitutie, nu va fi atinsa".

Intrebat daca a fost corect ca Victor Ponta sa faca aceasta afirmatie fara sa se consulte si cu partenerii USL, Antonescu a raspuns ca "fiecare poate spune ce crede".

"Noi avem o regula de bun simt. Fiecare poate spune ce crede cand e vorba de optiuni, descrieiri, propuneri. Important este ca ceea ce decidem sa decidem impreuna. Pozitia PNL in cadrul USL nu este pusa in pericol. Intr-o coalitie trebuie sa ne intelegem", a precizat national-liberalul.

Comisia de la Venetia, despre confiscarea masinilor: In cazuri extreme, e justificabila

Jurnalistii i-am mai spus liderului PNL ca Tudor Chiuariu, vicepresedintele comisiei pentru revizuirea Constitutiei, sustine ca nu este nevoie de modificarea Constitutiei pentru confiscarea masinilor, iar Antonescu a afirmat ca "sunt pareri defirite".

Totodata, Crin Atonescu a spus ca saptamana viitoare vor avea loc intalniri in cadrul carora va fi discutata, printre altele, si aceasta tema.

Chiuariu: Nu e nevoie sa modificam Constitutia pentru confiscarea masinilor

Intrebat ce parere are despre masura Guvernului de marire a venitului minim garantat, liderul PNL a spus ca "important este sa faci ceva". "Important este sa faci ceva. E o decizie asupra careia am cazut de acord si salut Guvernul pentru ca a luat aceasta masura", a conchis Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu Victor Ponta, #Crin Antonescu confiscare masini, #Crin Antonescu coliziune USL , #USL