Antonescu le-a multumit parlamentarilor PSD si PNL pentru USL

Luni, 05 Septembrie 2011, ora 22:07
1294 citiri
Antonescu le-a multumit parlamentarilor PSD si PNL pentru USL
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a multumit luni parlamentarilor PSD si PNL pentru ca pun umarul la bunul mers al Uniunii Social Democrate, in ciuda dificultatilor intampinate si le-a spus ca problemele care au mai aparut vor fi rezolvate in timp.

"Sunt foarte preocupat, am fost de la infiintarea acestei constructii politice, sunt foarte preocupat de bunul ei mers. Stiti ca exista, au existat si mai exista foarte multi sceptici sinceri in legatura cu aceasta constructie politica... Evaluarea mea cat se poate de sincera e ca am trecut, deja, momente dificile si le-am trecut cu bine. As dori, deci, sa multumesc din capul locului tuturor colegilor din partidele noastre, tuturor colegilor parlamentari pentru acest lucru. De asemenea, in Parlament, cred ca, dincolo de faptul ca am gasit intotdeauna, pana acum si sper ca o vom face si de acum incolo, pozitia comuna, uneori in subiecte complicate, este un lucru de salutat", a declarat liderul PNL, in cadrul sedintei comune a parlamentarilor USL.

Crin Antonescu a spus ca isi doreste ca, pe viitor, coerenta dintre parlamentarii PSD si PNL sa creasca, ca sa lupte impotriva Puterii.

"Cred, mai departe, in legatura cu subiectul activitatii parlamentare, ca aceasta coerenta trebuie dezvoltata, o vom face, ca, in ciuda faptului pe care l-am constatat cu toti, nu numai noi cei care suntem in Parlament, l-a constatat si presa si opinia publica, anume ca ne aflam in fata unei majoritati sau a unei puteri care dispretuieste intr-o masura fara precedent institutia parlamentara, cred ca trebuie sa nu ne lasam cuprinsi nici de resemnare, nici de altceva. Trebuie sa incercam in continuare, cu tot ce ne sta in putinta, sa facem din Parlament teatrul unei confruntari cu Puterea, unei dezbateri politice", a declarat liderul liberal.

Crin Antonescu a reiterat ca sunt subiecte importante pe care USL trebuie sa le aduca in Parlament in aceasta sesiune.

"Exista subiecte foarte importante, cateva erau amintite deja de presedintele Victor Ponta, pe care noi trebuie sa incercam sa le aducem in Parlament pentru ca e normal, e normal ca un proiect, de pilda, de tipul Rosia Montana sa se dezbata in Parlament, pentru ca este de interes national, indifderent cum il privim.

E normal ca asupra unei masuri precum cea privitoare la subventii sa existe o dezbatere si, cum am spus deja, o motiune. E normal ca din dezbaterea legata de Legile electorale si de momentul alegerilor sa facem o dezbatere semnificativa care sa puna in lumina ei reala aceasta putere in ochii tuturor romanilor", a conchis Antonescu.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Crin Antonescu USL, #incurajari parlamentari USL , #USL