Antonescu: Nu e momentul platformei USL, acum sunt nenorociri, razboi, divorturi

Joi, 24 Martie 2011, ora 20:14
1629 citiri
Antonescu: Nu e momentul platformei USL, acum sunt nenorociri, razboi, divorturi
Foto: Arhiva

Crin Antonescu a declarat joi, la Pitesti, ca platforma politica ce va sta la baza programului de guvernare USL este aproape finalizata, dar se asteapta un moment prielnic pentru a fi prezentata, deoarece atentia opiniei publice e retinuta acum de nenorocirea din Japonia sau divortul Columbenilor.

"Un program de guvernare in sensul tehnic al cuvantului nu avem si nu vom avea. Nu vom prezenta un program, in sensul tehnic, decat in momentul in care cineva in numele USL va veni in Parlament sa ia voturi. Atunci iti prezinti programul de guvernare. Niste principii de guvernare am prezentat in documentele politice initiale, iar acum se lucreaza la o platforma politica ce va sta la baza programului de guvernare, platforma care cat de curand va fi pusa, probabil, in discutia publicului.

Oamenii care lucreaza la asta sunt aproape gata, dar trebuie gasit si un moment, pentru ca nenorocirile se tin lant si atentia publicului este retinuta: nenorocirea din Japonia, divortul familiei Columbeanu, razboiul din Libia, divortul dintre Oana si Pepe. Incercam si noi sa gasim un moment prielnic pentru opinia publica", a declarat Crin Antonescu.

Presedintele PNL a mai spus ca PNL si PSD au avut propriile programe bune inainte de constituirea USL, dar nimeni din cei "ahtiati de programe nu le-a analizat".

"Pana cand nu produci un program, se pune o presiune extraordinara (...), iar in momentul in care se scoate programul, se trece la altceva", a afirmat Antonescu.

Legat de declaratiile presedintelui Traian Basescu de miercuri seara, despre spaima ca e posibil sa se intoarca criza, Antonescu a afirmat ca nimeni nu a analizat cat inseamna conjunctura internationala si cat de incompetenti sunt de fapt guvernantii nostri.

"Pesemne l-ati vazut aseara pe domnul Basescu, dupa ce a dat asigurari impreuna cu domnul Boc, chiar date precise despre cand se incheie criza, ca are spaime, se teme ca s-ar putea intoarce.

Criza este intotdeauna buna de scos, criza este un fel de sperietoare. Eu nu m-am uitat la interviu ca sa-l vad pe domnul Basescu, ca nu mai sunt curios, m-am uitat sa vad ce zice domnul Striblea, ca interviul de acest fel este cu doua personaje si chiar socot ca domnul Striblea a facut un interviu bun.

Despre ce inseamna criza concret, cat din aceasta criza ne apartine, pentru ca cei care guverneaza astazi sunt incapabili sa fie corecti si sunt departe de a fi competenti si cat inseamna conjunctura internationala, asta n-am discutat exact niciodata.

Si aseara presedintele Basescu ne-a vorbit despre nenorociri din Portugalia, din Irlanda, din Grecia, in Romania totul fiind foarte bine, in Romania avand, potrivit opiniei sale, cel mai bun prim-ministru posibil, un om intre oameni, un erou, un om care a asumat, care a facut, care a dres, problemele sunt in Irlanda si in Portugalia, de aceea ar trebui sa fim solidari, in opinia domniei sale, cu guvernul Boc", a mai declarat Crin Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Crin Antonescu platforma USL, #prezentare platforma USL , #USL