Antonescu: Va asigur ca sunt perfect sanatos, nu sunt bolnav de nimic, nici de somn!

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 22:47
4905 citiri
Antonescu: Va asigur ca sunt perfect sanatos, nu sunt bolnav de nimic, nici de somn!

In replica la afirmatiile de marti seara ale presedintelui Traian Basescu, potrivit carora Crin Antonescu ar fi "bolnav de somn", liderul USL a tinut sa specifice ca este perfect sanatos si nu are nicio problema cu somnul.

"Va asigur ca sunt perfect sanatos, nu sunt bolnav de nimic, nici de somn", a declarat el la Romania TV.

Traian Basescu il comparase, marti seara, pe Victor Ponta cu "un porc greu de inghitit si cu un pisic, iar pe despre Antonescu a afirmat ca e bolnav de somn: "Cum se comporta Victor Ponta cand vine la mine: e ca un pisic, este ca un pisicut, si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau are un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea, il fac mincinos (...) Ce sa cred eu despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav, cum e Antonescu bolnav de somn, omul asta e bolnav de minciuna.

Basescu, despre Ponta premier inca o data: Un porc e greu de inghitit

Legat de epitetele pe care i le-a adresat premierului Victor Ponta, Crin Antonescu a tinut sa specifice ca "Presedintele face ce a mai facut si alta data, la nivelul asta este". " Poate oricine sa judece in ce masura un astfel de comportament este compatibil cu aceasta deminitate", a punctat el.

"Nu acest derapaj, iesire sunt interesante. Important de spus e un singur lucru: de multa vreme noi le spunem oameniilor foarte cinstit, 'daca votati USL, atunci sa stiti ca premier va fi Victor Ponta', indiferent cu ce animal il poate asemui Traian Basescu", a mai spus liderul USL.

Legat de un eventual refuz al lui Traian Basescu de a-l numi premier pe Victor Ponta, Crin Antonescu a aratat care ar fi alternativele USL: "Nu exista decat un singur raspuns. Daca presedintele ignora, incalca, batjocoreste inca o data un vot coplesitor al cetatenilor romani, avem doua posibilitati. Sa spunem: 'v-am cerut degeaba sa ne votati, nu vrea Basescu, asa ca ne scuzati, ati venit degeaba la vot', sau a doua, suspendarea lui Traian Basescu".

In cazul in care i se va cere USL sa faca alta nominalizare, "categoric vom merge pe varianta suspendarii", a mai spus el. "Nu are loc un targ, decizia e a domniei sale, dupa care urmeaza decizia noastra", a conchis Antonescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Crin Antonescu bolnav somn, #injurii Basescu Ponta Antonescu, #Traian Basescu Antonescu somn, #Traian Basescu Ponta porc , #USL