Crin Antonescu: Basescu nu exista in viitorul USL

Miercuri, 05 Decembrie 2012, ora 20:23
3981 citiri
Crin Antonescu: Basescu nu exista in viitorul USL
Foto: Realitatea TV

Traian Basescu nu exista in viitorul Uniunii Social Liberale, a sustinut, miercuri, presedintele PNL Crin Antonescu, care a precizat, totodata, ca nu a fost preocupat in ultima perioada de declaratiile presedintelui, ci de propria campanie electorala.

Traian Basescu a criticat USL pentru faptul ca il implica in campania electorala, desi el nu este candidat.

"Eu am avut propria mea campanie in Teleorman si va asigur ca numele Basescu a fost foarte rar pronuntat de catre noi, a fost mai des folosit de catre cetateni. Am schimbat vorba pentru ca este o discutie despre trecut, in viitor Traian Basescu nu exista pentru USL", a spus Antonescu intr-o interventie telefonica la Digi 24, in urma unei conferinte sustinute de Traian Basescu pe tema campaniei electorale.

"Pentru mine in general, declaratiile presedintelui nu mai sunt relevante si nu mai sunt interesante. In aceasta campanie am fost prea putin preocupat de declaratiile presedintelui, altele au fost mizele mele", a adaugat liberalul.

In ceea ce priveste suspiciunile lansate de presedinte potrivit carora Guvernul ar incerca fraudarea alegerilor, afirmatiile sunt "pur calomnioase", considera Antonescu.

"Avem dreptul sa stim cati cetateni cu drept de vot are Romania. Nu vi se pare firesc sa fie anuntata? E o solicitare elementara. Se creeaza suspiciuni.

Daca nu se anunta nici numarul romanilor din strainatate, faptul ca nus e recunosc acte de identitate ale celor care au activitati temporare mai mult de 6 luni in spatiul UE, e un alt element de suspiciune.

Eu spun ca atata timp cat au introdus aceste necunoscute, suspiciunea asupra procesului electoral este mare" a spus Traian Basescu in cadrul conferintei de la Palatul Cotroceni.

Crin Antonescu este convins ca Executivul isi va indeplini obligatiile legale.

"Guvernul are niste obligatii legate si nu am nicio indoiala ca toate lucrurile stabilite prin lege vor fi respectate intocmai", a spus Antonescu.

Eveniment Quarterly Report

Ce șanse are moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu să treacă. Condiția pusă de UDMR pentru a nu o vota
Ce șanse are moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu să treacă. Condiția pusă de UDMR pentru a nu o vota
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat din nou măsurile fiscale anunțate de Guvernul Ciolacu și a vorbit despre moțiunea de cenzură pe care o va iniția opoziția. Kelemen Hunor a...
România recunoaște căsătoriile între persoane de același sex încheiate într-o altă țară UE. Ce prevede proiectul adoptat de guvern
România recunoaște căsătoriile între persoane de același sex încheiate într-o altă țară UE. Ce prevede proiectul adoptat de guvern
Executivul a aprobat săptămâna aceasta proiectul de lege pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, care implementează în...
#Crin Antonescu Basescu viitor USL , #USL