Crin Antonescu, la un an de guvernare USL: Nu exista agende paralele

Marti, 07 Mai 2013, ora 12:59
1083 citiri
Crin Antonescu, la un an de guvernare USL: Nu exista agende paralele

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, la aniversarea unui an de guvernare USL, ca alianta functioneaza unitar in continuare. "Nu exista agende paralele in USL", a sustinut Antonescu.

"USL, dupa un an de guvernare, a raspuns asteptarilor pe care si le-au pus in noi cei care ne-au votat. Acest lucru a fost posibil pentru ca USL a actionat unitar si consecvent.

Nu exista agende paralele in USL. Nu exista o agenda a fiecarui partid, nu exista agende paralele ale partidelor care compun USL, este foarte clar pentru noi toti ca putem sa reusim, pentru Romania, numai impreuna", a declarat Crin Antonescu intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu premierul Victor Ponta.

Avertismentul lui Dragnea pentru Antonescu: Sa nu isi ostilizeze PSD-ul! (Video)

La randul sau, Victor Ponta a spus ca nu vrea sa faca "un bilant".

"Nu este mometul sa facem un bilant, pentru ca nu ne-am propus sa guvernam un an. Ne propunem sa guvernam pana in 2016, sper ca bilantul sa fie in 2016. In acest an am reusit cateva lucruri importante. Este exagerat sa spunem, cum o face Opozitia, ca totul a fost rau, este exagerat ca totul a fost bine. Avem o stabilitate politica incontestabila.

A fost usor acest an fata de ceea ce urmeaza. Avand legitimitate si majoritate sunt foarte hotarat sa atacam toate zonele in care trebuie facute schimbari. In 2016 Romania sa arate cu totul altfel fata de cum a aratat pe 7 mai 2012", a punctat premierul.

Antonescu il contreaza pe Ponta: Nu cred ca o campanie electorala de un an este binevenita

Pe 7 mai 2012 Guvernul Ponta a primit votul de investitura al Parlamentului, in urma unei motiuni de cenzura ce a dus la demiterea premierului MIhai Razvan Ungureanu.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: Ziare.com