Vicepresedinte PSD: Atitudinea lui Antonescu il indeparteaza de prezidentiale

Marti, 05 Noiembrie 2013, ora 22:12
1948 citiri
Vicepresedinte PSD: Atitudinea lui Antonescu il indeparteaza de prezidentiale
Foto: Impact in Gorj

Vicepresedintele la nivel national al PSD Ion Calinoiu, presedinte al Consiliului Judetean Gorj, afirma ca prin "declaratii populiste, ce nu concorda cu responsabilitatile asumate in USL", liderul liberal Crin Antonescu "se indeparteaza de candidatura la prezidentiale".

Calinoiu a declarat, marti, ca luarile de pozitie ale presedintelui PNL, Cin Antonescu, nu sunt in concordanta cu responsabilitatile pe care USL si le-a asumat in urma cu un an, fapt care ii stirbeste din candidatura la Presedintia Romaniei.

"Atitudinea lui Crin Antonescu il indeparteaza de candidatura, iar eu ii atrag atentia ca prin aceste declaratii populiste, ce nu concorda cu responsabilitatile asumate in USL, nu numai ca stirbeste pozitia sa de candidat, ci conduce la nerealizarea acestui proiect politic, de a intra in starea de normalitate, ca acesta a fost primul lucru promis romanilor, sa intram intr-o stare de normalitate", afirma vicepresedintele PSD.

Antonescu devine sovaielnic: Nu mai e sigur ca PSD il sustine la prezidentiale

Ion Calinoiu sustine ca liderul liberal nu actioneaza in conformitate cu "responsabilitatile" pe care USL si le-a asumat in fata electoratului.

"Dupa cum actioneaza acum, fata de responsabilitatile pe care le are Uniunea Social Liberala si responsabilitatile asumate de liderii acestui proiect, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, el e clar ca nu pune umarul sa construim, ci pune umarul sa distrugem", mentioneaza Calinoiu.

Antonescu: Sunt pregatit sa candidez doar din partea PNL, dar nu-mi doresc (Video)

Seful Consiliului Judetean Gorj spune ca il apreciaza pe Victor Ponta pentru eforturile pe care le depune pentru ca activitatea Guvernului sa fie cat mai buna, el fiind insa critic fata de "derapajele" lui Crin Antonescu, mentionand ca nemultumiri fata de seful liberalilor exista in toate partidele care compun USL.

Ponta: Antonescu este mai bun, ca eu nu candidez

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este candidatul USL la alegerile prezidentiale din anul 2014. Potrivit protocolului Uniunii, liderul cel mai bine plasat in sondaje va candida la prezidentiale, dar, pana la ora actuala Victor Ponta a declarat in repetate randuri ca nu vrea sa ajunga la Cotroceni, preferand Palatul Victoria.

Pe de alta parte, Crin Antonescu a afirmat, la sfarsitul lunii octombrie, ca nu exclude o candidatura a presedintelui PSD la alegerile prezidentiale: "Intr-un an de zile se pot intampla multe in viata aceasta si in politica. Nu exclud o asemenea varianta, nemaiputand vorbi atunci de Uniune".

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Ion Calinoiu Crin Antonescu prezidentiale, #PSD Antonescu prezidentiale, #Antonescu candidat USL prezidentiale , #USL