Antonescu acuza: In USL, Ponta ameninta oamenii cu puscaria (Video)

Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 00:12
5433 citiri
Antonescu acuza: In USL, Ponta ameninta oamenii cu puscaria (Video)

Liderul liberal Crin Antonescu l-a acuzat, joi seara, pe fostul sau coleg de alianta, Victor Ponta, ca ameninta oamenii din USL cu puscaria.

"Premierul Victor Ponta a amenintat cu puscaria, in Parlament, dar nu la tribuna, si inclusiv in sedinte ale USL", a declarat Antonescu, invitat la Realitatea Tv.

Liderul liberal nu a spus insa pe cine a amenintat Ponta si nici cand a facut premierul acest lucru.

"Ponta, atras irezistibil de modelul Nastase"

In alta ordine de idei, Antonescu a declarat ca multi dintre social-democrati simpatizeaza China, iar modelele lui Victor Ponta sunt Adrian Nastase si Che Guevara.

"Fara sa vrea, Ponta merge dupa modelul Adrian Nastase, e irezistibil atras de el, e cel mai puternic model.

Antonescu: Exista posibilitati teoretice sa nu candidez la prezidentiale. Iohannis nu isi doreste aceasta functie

Ponta, om inteligent, are probleme de model, de cultura. Nastase, din pacate a esuat ca om politic in multe privinte, dar a si reusit niste lucruri fundamentale, insa el a avut niste indoieli fertile din cauza unei culturi superioare. Nu vorbesc de cultura generala, ci de cultura in sensul existentei unor repere si modele", a mai spus Crin Antonescu.

El a mentionat, referindu-se la PSD si la Victor Ponta, ca "multi sunt simpatizanti ai Chinei" si ca premierul il apreciaza si pe Che Guevara, revolutionar de stanga, lider al regimului comunist cubanez si insurgent sud-american.

De asemenea, liderul liberalilor a dat detalii si despre afinitatea sefului Guvernului fata de liderul cubanez Fidel Castro.

"Pe vremea USL, Ponta zis ca noi luptam impotriva lui Basescu precum Fidel Castro, eu fiind distribuit in rolul lui Fidel Castro, un orator bun, dar criminal sadea. I-am zis 'termina, in afara ca sunt comunisti, sunt si niste criminali'. Dincolo de asta, tentatia a fost foarte mare, nu de a sugruma Opozitia si de a avea masini de vot, eu nu sunt cu masinile de vot, dar 70% din voturi iti permiteau sa faci niste lucruri bune, dar nepopulare, insa Ponta a continuat cu populismul, ca Basescu si Boc. Ponta a ales nu o forta data de cetatenii Romaniei, ci a converit-o in alta valuta politica si a inceput sa lucreze la altceva pentru care nu m-a putut avea ca partener, la fel ca Basescu sau Tariceanu", a completat Antonescu.

In plus, el a spus ca "oamenii vin fericiti din China", referindu-se la Victor Ponta si Liviu Dragnea, deoarece chinezii au realizat autostrazi si constructii impunatoare. Insa Crin Antonescu a marturisit ca nu trebuie sa vorbim de "niste hardughii", ci de oameni atunci cand ne alegem niste modele.

"Oamenii nu sunt liberi in China", a punctat Crin Antonescu.

C.P.

Eveniment Quarterly Report

Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a declarat că, prin măsurile luate, Executivul ”nu a făcut altceva decât să aducă bani suplimentari” la buget, de la companii. El susţine că...
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat marţi, după angajarea în Parlament a răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare, că o moţiune de cenzură nu are...
#Antonescu acuza Ponta, #Ponta ameninta USL puscarie, #Antonescu atac Ponta USL , #Victor Ponta
Comentarii