Antonescu: Decizia lui Ponta de a candida la prezidentiale, luata cu mult inainte de ruperea USL

Duminica, 27 Aprilie 2014, ora 20:33
3452 citiri
Antonescu: Decizia lui Ponta de a candida la prezidentiale, luata cu mult inainte de ruperea USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca decizia ca liderul social-democrat Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale a fost luata "cu mult inainte de ruperea USL".

Fiind intrebat, duminica, la Ploiesti, despre afirmatiile premierului privind posibilitatea de a candida pentru Palatul Cotroceni, Crin Antonescu a raspuns: "Este dreptul domniei sale, spun asta din capul locului".

"Mie nu-mi pare de bun gust, e o alta forma de ipocrizie, repet e dreptul domniei sale sa o aleaga. Dupa parerea mea, cei mai multi dintre cetatenii Romaniei, ca sunt simpatizati PSD, ca antipatizeaza PSD-ul, ca sunt indiferenti, stiu toti ca de mult aceasta hotarare este luata, de foarte multa vreme, mult inainte de ruperea USL", a spus liderul liberal, citat de Mediafax.

In ce conditii va candida Ponta la presedintia Romaniei

"Asistam acum la un ritual de tip post-comunist pesedist, ritual in care poporul roaga partidul, partidul roaga pe domnul Ponta, domnul Ponta se duce si cere voie la PC si asa mai departe.

(...) Parca si Ceausescu era mai serios in ultima perioada, nu mai statea sa-l puna poporul, zicea clar ca e acolo si ne scutea de atata ipocrizie", a mai afirmat Crin Antonescu, adaugand ca "marele lider politic" Ponta nu s-a hotarat "daca sa cedeze sau nu rugamintilor poporului", pentru a candida la prezidentiale.

Antonescu: Vreau pentru aceasta tara lideri care sa zica "doamna", nu "fa"

UNPR vrea sa stranga un milion de semnaturi pentru Ponta presedinte

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, daca membrii PSD, UNPR si PC vor dori ca el sa candideze la presedintie, el va candida.

#Antonescu Ponta prezidentiale, #Antonescu Ponta candidat Presedintie, #Victor Ponta candidat prezidentiale , #Victor Ponta