Antonescu ii raspunde lui Ponta: Nu vom lasa tara pe mana baronilor rosii. Nu revenim in USL!

Duminica, 25 Mai 2014, ora 22:40
4207 citiri
Antonescu ii raspunde lui Ponta: Nu vom lasa tara pe mana baronilor rosii. Nu revenim in USL!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a raspuns duminica seara fostului sau coleg de alinata, Victor Ponta, transmitandu-i ca liberalii nu vor reveni la guvernare in formula USL.

"Cum spuneam, comentarii si pozitii legate de rezultatul alegerilor voi face in momentul in care vom avea rezultate oficiale. Interventia mea de acum este destinata in a afirma cateva lucruri foarte ferme in numele PNL.

Indiferent de rezultatul acestor alegeri, vreau sa ii asigur pe toti cetatenii Romaniei, pe tot membrii PNL, pe tot cei care ne-au dat votul ca partidul isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile, ca PNL nu ia mita, ca PNL este singurul partid care, pe baza principiilor si in virtutea unor valori, a fost capabil sa paraseasca guvernarea si ca atare nu poate fi ademenit cu un loc caldut la guvernare.

Nu vom lasa tara pe mana baronilor rosii. PNL va fi principala forta politica si in toamna acestui an impotriva pesedizarii Romaniei. Nu revenim in USL", a declarat Crin Antonescu, de la sediul partidului.

Ponta invita PNL la guvernare: Doar pe cei care cred in USL, Antonescu nu mai exista ca om politic

Liberalul le-a transmis celor din PSD ca "razboiul nu s-a terminat"

"Acest razboi nu s-a terminat, in ciuda veseliei unora de azi. Batalia politica din acest an este o batalie majora pentru Romania, iar optiunea PNL e foarte clara: PNL va reprezenta dreapta impotriva stangii si va reprezenta proiectului de occidentalizare a Romaniei impotriva feudalizari rosii marca PSD, varianta revazuta si adaugita", a continuat Antonescu.

Anterior, Victor Ponta a anuntat ca invita liberalii sa intre din nou la guvernare, precizand, insa, ca ar trebui sa plateasca cei care au jucat la poker soarta Uniunii si au pierdut la cacealma.

"Oamenii ne-au vazut in mod corect ca pe cei care nu ne-am razgandit dupa 2012. Vreau sa ma angajez ca tot ce am promis impreuna in 2012 vom duce mai departe la indeplinire. A fost un mesaj al alegatorilor si pentru cei care au jucat la poker soarta USL sau a propriului partid si trebuie sa isi asume aceasta cacealma.

De maine, si vorbesc in numele USL, suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL, care cred in USL si doresc refacerea USL, pentru a reporni de unde am lasat proiectul pe care l-am lasat", a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

Rezultate europarlamentare 2014: PSD ia peste 41%, PNL cade sub 15%, Mircea Diaconu castiga un mandat

La ora 21.00 s-au inchis urnele de vot, iar institutele de sondare prezinta primele rezultate ale exit-poll-urilor.

Exit-poll-urile arata ca alinata PSD-PC-UNPR a obtinut peste 40%, in timp ce PNL are sub 15%.

Liderul PNL, Crin Antonescu a declarat in mai multe randuri ca va demisiona daca partidul sau nu va obtine 20%

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Crin Antonescu USL, #Antonescu raspunde Ponta, #alegeri europarlamentare Ponta , #Victor Ponta