Antonescu ii raspunde "prietenului" Ponta: Noi, PNL, suntem liberali! (Video)

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 13:45
3273 citiri
Antonescu ii raspunde "prietenului" Ponta: Noi, PNL, suntem liberali! (Video)
Foto: Romania Tv

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a raspuns vineri dupa-amiaza presedintelui PSD Victor Ponta, care a intrebat, joi, "cine mai e liberal in Romania?".

"Cineva se intreba zilele trecute cine mai este liberal azi in Romania si ce mai inseama liberalism si doresc cu toata prietenia sa dau in numele tuturor colegilor mei, un raspuns exact, care sa vina in ajutorul tuturor: Noi, PNL, suntem un partid liberal, de dreapta in care activeaza oameni care sunt si vor fi mereu liberali.

Nu am fost niciodata convinsi ca toti cei care sunt liberali sunt in partidul nostru. Important este raspunsul: Da, exista liberali in Romania, noi suntem liberali si nu avem confuzii.

Schimbari in Guvern: Iohannis, Atanasiu si Busoi primesc portofolii, Nicolaescu este mutat la Finante

(...) Noi suntem liberali si liberali inseamna sa lucram cu si pentru indivizi, nu cu gloate si multimi. A fi liberal inseamna sa intelegi lumea in care traiesti, lume care are nevoie de lideri puternici ai comunitatilor, si nu de baroni. (...) Dau toate garantiile, si prietenului meu care a intrebat asta si tuturor, ca da, mai sunt liberali in Romania", a declarat presedintele liberal.

Ponta, despre scandalul ratelor: E o prostie sa vorbim de masuri de dreapta, cine mai e liberal in Romania? (Video) I

Prim-ministrul Victor Ponta a spus, joi, ca a fost "o neintelegere" intre social-democrati si liberali, duminica seara, in ce priveste reesalonarea ratelor pentru unele credite, afirmand ca discutiile s-au purtat impreuna cu ministrii liberali.

La observatia ca masura "injumatatirii" ratelor pentru o perioada de doi ani nu este una de dreapta sau liberala, presedintele PSD a raspuns: "Cred ca e o prostie sa mai vorbim despre o masura de dreapta sau de stanga".

"Cine mai e liberal in ziua de azi in Romania, ca sa ne spuna cum e cu liberalismul? E o masura economica foarte buna, daca nu era buna nu o accepta nici Banca Nationala, nici FMI.

Credeti ca daca era asa de rau, Banca Nationala si FMI sunt antiliberali? Ma deranjeaza lipsa de seriozitate cand discutam lucruri serioase", a mai spus prim-ministrul.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Antonescu Ponta liberali, #Ponta liberali Romania , #Victor Ponta