Antonescu: Interventia lui Ponta a fost de efect teatral, face parte din oamenii politici gata sa planga

Marti, 25 Februarie 2014, ora 19:21
2108 citiri
Antonescu: Interventia lui Ponta a fost de efect teatral, face parte din oamenii politici gata sa planga

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara ca l-a sunat pe premierul Victor Ponta, dupa declaratiile acestuia de la Palatul Victoria, explicand ca interventia acestuia a fost "una de efect teatral" si ca nu s-a ajuns la niciun acord privind formula de guvernare.

Referitor la afirmatiile prim-ministrului, presedintele liberal a spus: "Am apreciat foarte mult prestatia mediatica".

Ultimele ore ale USL? Antonescu: Interventia lui Ponta a fost de efect teatral

"E poate un pas inainte din lunga colectie a oamenilor politici care sunt gata sa planga - Traian Basescu, Theodor Stolojan... Nu am inteles foarte bine care a fost mesajul.

L-am sunat pe domnul prim-ministru, mi-a raspuns, l-am intrebat daca, pana a intra in sedinta, avem niste date noi, daca domnia sa si partidul sunt dispusi sa convocam sedinta camerelor reunite si sa mergem pe formula pe care am convenit-o de la inceput. Din pacate, mi-a spus ca nu, interventia a fost una de efect teatral", a spus Crin Antonescu.

Declaratiile acestuia au fost facute la putin timp dupa ora 19:00, la care era programata inceperea sedintei Delegatiei Permanente a liberalilor.

"Ceea ce va asigur este ca aceasta situatie nu mai poate fi prelungita si, intr-un fel sau altul, ii vom pune punct in seara aceasta. De doua saptamani, tara asta sta si se uita la televizor in legatura cu o opinie foarte simpla", a mai spus presedintele PNL.

Ponta, ultimul mesaj inainte de sedinta decisiva din PNL: Ce le-a transmis liberalilor

Premierul Victor Ponta a facut, marti, un ultim apel de pace in USL catre partenerii liberali, cu o ora si jumatate inainte de Delagatia Permanenta a PNL, in care sunt sanse mari sa se decida iesirea de la guvernare a liberalilor.

"In calitate de sef al Guvernului, investit prin votul majoritatii USL, care a primit votul de incredere si speranta al majoritatii populatiei, este de datoria mea sa fac un apel inainte de Delegatia Permanenta catre partenerii liberali, un apel de a salva USL, de a continua sa guvernam impreuna si sa ducem la indeplinire obiectivele noastre.

Fac acest apel catre cei alaturi de care, in Opozitie, in conditiile extrem de dificile ale regimului lui Traian Basescu, am avut curajul, viziunea si capacitatea de a lasa de-o parte orgoliul, interesul personal sau de partid, pentru a construi unul dintre cele mai importante proiecte politice", a afirmat Ponta intr-o declaratie de presa tinuta la Palatul Victoria.

Citește și:
Suma uriașă primită de partidele politice de la buget în 2022. Peste jumătate din bani, cheltuiți pentru propagandă
Suma uriașă primită de partidele politice de la buget în 2022. Peste jumătate din bani, cheltuiți pentru propagandă
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a constatat, în urma monitorizării de către Departamentul de control al finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale a informaţiilor...
Provocarea lansată de Florin Cîțu pentru liderul PSD: ”Marcele, îți iei gașca și plecați acasă dacă îți arăt că se poate?”
Provocarea lansată de Florin Cîțu pentru liderul PSD: ”Marcele, îți iei gașca și plecați acasă dacă îți arăt că se poate?”
Fostul premier Florin Cîţu a criticat vineri, 3 februarie, intenția PSD de a introduce o taxă de solidaritate pentru companii. Cîțu a transmis, într-o postare pe Facebook, că poate...