Antonescu: Kovesi ne-a descurajat in privinta autodenuntului. Sa depuna Blaga plangere!

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 12:27
4029 citiri
Antonescu: Kovesi ne-a descurajat in privinta autodenuntului. Sa depuna Blaga plangere!
Foto: B1 TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, vis-a-vis de autodenuntul la Parchet impreuna cu Victor Ponta, in urma cercetarii lui Liviu Dragnea, in legatura cu fraudarea referendumului, ca cei doi au fost descurajati de Laura Codruta Kovesi, care a spus ca o astfel de marturisire nu poate fi luata in calcul.

"Ne-a descurajat doamna procuror general, avem solutia sa-l rugam pe Blaga sa ne faca plangere penala", a spus Antonescu.

Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca acest gest (autodenuntul - n.red.) este lipsit de sens, neputand fi luata in considerare decat in cazul depunerii unei plangeri privind acest aspect.

In ceea ce priveste referendumul si cazul anchetarii penale a secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, fostul presedinte interimar a declarat ca nu au ce nume mai mari de atat sa rasara din acest dosar.

Antonescu considera ca acest caz este o repercursiune a acuzatiilor lui Traian Basescu, care a spus ca USL-ul a recurs la o lovitura de stat si la fraudarea referendumului,

"Mai grele decat Dragnea ce sa mai iasa, probabil teoria pe care propaganda lui Basescu a acreditat ca toti liderii politici ai USL sunt vinovati de lovituri de stat, de fraudarea referendumului", a incheiat Crin Antonescu.

Antonescu si Ponta, autodenunt in directia DNA

Copresedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, s-au autodenuntat, joi, intr-o conferinta de presa, spunand ca si ei au savarsit faptele pentru care secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost invinuit de DNA, si ca asteapta ca procurorii anticoruptie sa-i cheme la audieri.

Ponta si Antonescu: Ne autodenuntam, am instigat la vot. DNA sa ne ia la audieri!

"Este innaceptabil ca o alianta politica sa fie atacata prin activitatea sa politica in cadrul unei campanii electorale. In sensul acesta, si Victor Ponta si eu suntem deplin solidari cu colegii nostri implicati in acesta campanie si noi ne autodenuntam public. DA!, am indemnat oamenii sa vina la vot, sa vina la referendum", a spus Antonescu.

Dragnea, cercetat penal de procurorii DNA

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii DNA. Pesedistul este acuzat ca si-a folosit influenta pentru a convinge mai multi primari din judetul Teleorman sa puna pe listele de la referendum persoane fictive.

Liviu Dragnea, urmarit penal in dosarul referendumului

Dragnea a fost citat la DNA pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile de folosire de influenta pentru obtinerea de foloase.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Antonescu Ponta denunt frauda, #Antonescu Ponta referendum denunt, #USL autodenunt frauda , #Victor Ponta