Antonescu: Nu mi se pare echitabil ca PNL sa ramana cu o candidatura, din sase, la sectoare

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 18:35
3329 citiri
Antonescu: Nu mi se pare echitabil ca PNL sa ramana cu o candidatura, din sase, la sectoare
Foto: Arhiva

Crin Antonescu, presedintele PNL, a subliniat ca nu exista tensiuni intre PSD, PNL si PC in legatura cu candidatii la alegerile locale pentru Bucuresti, dar nu i se pare echitabil ca PNL sa ramana cu un singur candidat, din cei sase posibil, la sectoarele Capitalei.

"Am convingerea ca vom gasi cea mai buna formula si nu se poate vorbi de tensiuni si cu atat mai putin de ruperea aliantei. Nu avem prea multa vreme la dispozitie, sper ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile sa fie clare in privinta candidatilor nostri la alegerile locale", a spus Antonescu miercuri seara, la B1TV.

Antonescu a explicat si de unde vine neintelegerea dintre cele doua partide: "Ponta invoca unele sondaje, dar in aceasta ecuatie intra si sondaje in care sunt candidati mai bine plasati decat altii. Sondajele PSD il dau drept favorit pe Florescu, ale noastre il acrediteaza pe Manescu. In toate sondajele insa, prima sansa o are un candidat comun PSL-PNL. Acest lucru nu inseamna insa deloc ruperea USL-ului si este foarte adevarat ca este preferabil sa avem un candidat unic in toate sectoarele".

In plus, liderul PNL a subliniat ca este preferabil sa exista candidati comuni la toate sectoarele Capitalei.

"Exista elemente care ne fac in continuare sa dorim candidaturi comune si este vorba aici de sectorul 3 si sectorul 6. Dintre cele doua sectoare, este normal dupa toate criteriile ca PSD sa aiba un candidat, PNL sa aiba altul. Nu mi se pare nimic agresiv in asta. Nu mi se pare echitabil nici ca PNL sa ramana cu o singura candidatura, din sase, si ma refer aici la dl Chiliman. La sectorul 4, probabil ca il vom sustine pe Piedone", a spus Crin Antonescu.

Pe de alta parte, legat de demisia lui Andrei Chiliman din functia de conducere din PNL, Antonescu a opinat ca i s-a parut un lucru normal.

"Nu aveam nici o indoiala ca dl Chiliman va ramane in PNL, va ramane si primar", a precizat liderul PNL, adaugand ca nu asteapta scuze de la liberal. "Daca ar trebui sa astept scuze din partea tuturor oamenilor care ar trebui sa le prezinte, mi-as petrece tot timpul facand asta", a replicat Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#tensiuni USL locale, #Crin Antonescu candidati primarii Bucuresti, #Candidati USL Bucuresti , #Victor Ponta