Antonescu: Ponta depinde de Basescu, ii este tot mai frica

Luni, 02 Iunie 2014, ora 23:56
3991 citiri
Antonescu: Ponta depinde de Basescu, ii este tot mai frica
Foto: Arhiva

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a spus ca lui Victor Ponta ii este frica de el si de Klaus Iohannis, adaugand ca premierul "depinde de Traian Basescu".

"I-a fost frica de Dan Diaconescu, la Gorj, se teme si de Klaus Iohannis, pe mine m-a atacat desi am demisionat", a declarat liberalul, intr-o interventie telefonica, luni seara, la Realitatea Tv.

Acesta a mentionat ca va face "totul" pentru ca Romania sa nu fie condusa de Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Sebastian Ghita, afirmand ca premierului "ii este tot mai frica, cu cat are mai multa putere".

"Ponta depinde de Traian Basescu. Daca Basescu pleaca maine intr-o insula, Ponta e terminat", a mai spus Antonescu, adaugand ca presedintele PSD "este omul sistemului, manipulat de retele semi-oculte de putere".

Ponta: Basescu, implicat in retragerea lui Antonescu. Nu stiu daca e definitiva

Duminica, prim-ministrul Victor Ponta a afirmat ca presedintele Traian Basescu sta in spatele retragerii lui Crin Antonescu din cursa pentru alegerile prezidentiale.

Intrebat daca Traian Basescu a fost implicat in retragerea lui Crin Antonescu, presedintele PSD a raspuns: "Categoric, da".

#Antonescu Ponta teme Iohannis, #Antonescu Ponta depinde Basescu , #Victor Ponta