Antonescu si Ponta, o noapte la hotel

Vineri, 09 Mai 2014, ora 08:31
4639 citiri
Antonescu si Ponta, o noapte la hotel
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Fostii parteneri din USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, si-au petrecut noaptea de joi in acelasi hotel, la Bistrita.

Liderii PNL si PSD, aflati in vizite electorale in teritoriu, au fost cazati joi noapte in singurul hotel de cinci stele din Bistrita, transmite Mediafax.

Crin Antonescu a precizat ca este vorba doar despre o coincidenta de agende, neavand vreo intalnire programata cu seful Executivului.

"Daca intalnesc pe ulita sau intr-un loc oarecare oameni cunoscuti le dau buna seara. Nu am in sensul acesta nicio restrictie. Nu am, pe de alta parte, in seara aceasta, nicio intalnire programata cu domnul Ponta (...) Este o coincidenta de agende. Sigur, asta ar putea sa-mi trezeasca o anumita nostalgie fiindca ultima oara cand am fost in Bistrita am fost tot impreuna cu domnul Ponta, cu alti domni, dar nu ne putem lasa prada mult, cand facem politica, nostalgiilor", a declarat liderul liberal, citat de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a sosit joi seara la Bistrita. Biroul de presa al Guvernului anunta ca acesta are programata vineri o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta, unde va inaugura sectiile de Obstetrica si Neonatologie, reabilitate cu bani de la UE. Apoi va merge la compania Leoni, o firma germana de cablaje, si in final va participa la ceremonialul militar de plecare a Companiei KAF GDA in teatrul de operatii din Afganistan.

Relatiile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-au deteriorat vizibil dupa ruperea de facto a USL si plecarea liberalilor din Guvern, culminand cu acuzatii reciproce de corutie si pact cu Traian Basescu.

Antonescu: Ponta e prizonierul baronilor - un Nastase in epoca de sfarsit

Intrebat miercuri seara daca exclude o colaborare cu PSD, Crin Antonescu a tinut sa sublinieze ca exclude "ceea ce se vinde pe piata in mod fraudulos - refacerea USL sau invierea USL".

Antonescu: E exclusa ipoteza ca PNL sa se intoarca cu coada intre picioare la usa PSD

"USL nici nu traieste, nici nu are cum sa invie", a declarat acesta amuzat, adaugand ca, totusi, PSD ii "pacaleste pe multi" sustinand acest lucru si subliniind foarte limpede: "E exclusa ipoteza ca PNL sa se intoarca cu coada intre picioare la usa PSD".

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Antonescu Ponta vecini Bistrita, #Antonescu Ponta hotel Bistrita , #Victor Ponta