Antonescu: Victor Ponta, ai sa il regreti pe Basescu, daca ajung presedinte

Duminica, 27 Aprilie 2014, ora 18:38
5867 citiri
Antonescu: Victor Ponta, ai sa il regreti pe Basescu, daca ajung presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat duminica, la Ploiesti, ca daca liberalii vor obtine un scor de peste 20% la alegerile europarlamentare, atunci premierul Victor Ponta il va "regreta" pe actualul sef al statului, Traian Basescu, in conditiile in care, daca va castiga alegerile prezidentiale, liderul liberalilor nu va incheia un pact de coabitare.

"Daca luam peste 20%, tot acest circ pe care il fac acum pesedistii si cu acolitii lor se va transforma intr-o chestiune trista pentru ei. (...) Vom avea alegeri prezidentiale, vom avea un presedinte liberal si, sperand sa fiu acel presedinte liberal, ii spun lui Victor Ponta de pe acum:

'Ai simtit ceva. Ai sa il regreti pe Basescu. O sa il regreti dintr-un singur motiv, acela ca eu, daca ajung presedinte, nu fac pact de coabitare pentru ca mie imi ajunge Constitutia, imi ajung legile tari si imi ajunge votul pe care oamenii trebuie sa mi-l dea ca sa ajung presedinte. Nu am nevoie de coabitari, de baroni, nu am nevoie de Ghita (Sebastian Ghita - n.red.) ' ", a afirmat Antonescu in discursul sustinut cu ocazia lansarii candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare.

Ponta, la prezidentiale doar daca se reface USL: Antonescu: Minte cu nerusinare, se teme de mine!

El a spus ca, intr-un astfel de scenariu, actualul premier Victor Ponta nu ar mai avea loc in viitorul guvern.

"Se mai intampla ceva. Va exista o alta majoritate in Parlament, ca atare un alt guvern care nu il va mai cuprinde pe domnul Ponta", a sustinut Crin Antonescu.

Potrivit acestuia, PNL are sansa de a fi alternativa Romaniei la PSD pentru urmatorii ani.

PSD-UNPR-PC si-a lansat candidatii la europarlamentare: Martin Schulz, invitat de onoare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a participat duminica la evenimentul de lansare a candidatilor partidului la alegerile europarlamentare pentru zona Muntenia, care a avut loc la Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiesti.

#Antonescu Ponta regret Basescu, #Antonescu lansare candidati europarlamentare, #Antonescu presedinte pact coabitare, #Antonescu Ponta pact coabitare , #Victor Ponta