De ce-l "iarta" PSD pe Antonescu dupa ce l-a comparat pe Ponta cu un chelner

Marti, 11 Februarie 2014, ora 15:57
4178 citiri
De ce-l "iarta" PSD pe Antonescu dupa ce l-a comparat pe Ponta cu un chelner

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a comentat atacul dur al liderului PNL Crin Antonescu la adresa presedintelui social-democrat, premierul Victor Ponta, despre care liberalul spusese ca a fost "ca un chelner" care a primit o lista de la presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

"Este o perioada mai tensionata in interiorul USL. Urmeaza un an foarte greu, nu numai pentru domnul Antonescu, ci pentru toate partidele din Uniune, avem alegerile pentru Parlamentul European, ei merg separat.

Poate fi un moment al adevarului, dar miza o reprezinta alegerile prezidentiale, iar domnul Antonescu e candidat, deci astfel iesiri probabil ca vor mai avea loc in perioada urmatoare. Important e sa le gestionam cu calm si cu intelepciune. Au luat decizii importante cei din PNL, schimband o intreaga linie de ministri, schimband o serie de pozitii importante chiar in interiorul partidului pentru a se pregati de alegeri.

Scopul e sa castigam alegerile europarlamentare cu un scop de peste 35% si sa castigal alegerile prezidentiale astfel incat Traian Basescu sa nu-si lase vreun urmas la Cotroceni", a declarant Ivan pentru Ziare.com.

Antonescu, atac la Ponta: Nu eu m-am dus la Barroso sa-mi dea lista de comenzi ca la chelneri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara ca USD a fost infiintata pentru ca liberalii nu se intelegeau cu social-democratii, intepandu-l totodata pe Victor Ponta, despre care a spus ca Jose Manuel Barroso i-a dat "lista de comenzi ca la chelner".

"Au facut USD pentru ca nu ne intelegeam. Nu vad cine ar putea castiga presedentia la toamna si sa-l numeasca premier pe Basescu. E comic. Din punctul meu de vedere e inacceptabil sa si discut acest lucru.

Nu eu, a doua zi dupa o victorie coplestioare, m-am dus sa inchei un pact cu Traian Basescu, nu eu am fost la Barroso sa imi dea lista de comenzi, ca la chelneri", a declarat liderul liberal, luni seara, la Romania Tv.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ponta chelner Antonescu, #atacuri Antonescu Ponta , #Victor Ponta