Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Echipa Crypto.ro a mers pe Wall Street pentru proiectul care pune România pe harta mondială a educației în domeniul cripto

Advertorial
Marti, 27 Septembrie 2022, ora 17:56
3625 citiri
Echipa Crypto.ro a mers pe Wall Street pentru proiectul care pune România pe harta mondială a educației în domeniul cripto
FOTO: crypto.ro

Echipa Crypto.ro a mers pe Wall Street, în New York, unde a filmat conținut inedit pentru Academia Crypto.ro, un proiect inovativ de educație financiară care va fi lansat pe 11 octombrie. Platforma va oferi acces la cursuri detaliate dedicate tehnologiilor cripto, precum blockchain-urile, jocurile play-to-earn, NFT-urile sau criptomonedele.

Nevoia de educație în domeniu este foarte mare. Noile tehnologii cripto au adus o mulțime de inovații, care revoluționează lumea în care trăim, mai ales în domeniul financiar, dar industria este plină de infractori care încearcă să îi înșele pe cei care doresc să facă bani rapid. Astfel, înainte de a învăța cum pot să facă bani de pe urma platformelor bazate pe blockchain, mulți oameni trebuie mai întâi să învețe cum să nu piardă bani în domeniu.

Pe Wall Street, românii au primit undă verde pentru a filma timp de 60 de minute în fața New York Stock Exchange, în apropierea taurului care simbolizează o piață în creștere. Locul a fost ales intenționat, deoarece Alex Numeris, fondatorul și CEO-ul Crypto.ro, crede că piața criptomonedelor își va continua ascensiunea după o perioadă necesară de corecție.

"În acest moment piața este într-o corecție clasică, una sănătoasă de altfel, care oferă una dintre ultimele oportunități prin care puteți face investiții care vă pot schimba viața. Eu profit de această ocazie pentru a acumula din nou Bitcoin", a declarat Alex Numeris.

Alte obiective din New York în care echipa a filmat, în perioada 28 iulie - 20 august, au fost magazinul fizic Solana și Web 3 Gallery, unde urmează să fie expuse colecțiile de NFT-uri Sacred Spirits și Sacred Rare Motifs. Românii au vizitat, de asemenea, arena de sport și divertisment FTX Arena din Miami. Clipurile vor fi integrate în modulele care vor fi predate în cadrul Academiei Crypto.ro.

Filmări similare au fost făcute de echipă în Emiratele Arabe Unite, Italia și România.

Înscrierile în Academie pot fi făcute pe pagina oficială academy.crypto.ro. Platforma va oferi o alternativă captivantă la cursurile tradiționale, care sunt de cele mai multe ori plictisitoare, prea complexe și depășite.

Prin acest proiect, Crypto.ro pune România pe harta furnizorilor de educație în domeniu

Activitatea în cadrul Academiei se va desfășura online, în limbile română și engleză, iar participanții vor avea acces la module, pe care le pot accesa oricând, care acoperă o gamă variată de teme și subiecte.

Participarea oferă, pe lângă accesul la informații detaliate despre domeniul cripto, acces la următoarele evenimente Crypto.ro, inclusiv o conferință importantă care va fi organizată la începutul anului viitor, acces la comunitatea privată crypto.ro unde vor putea primi consiliere de la investitori experimentați în domeniu și un NFT gratuit din colecția Sacred Spirits creată de echipă.

Lansarea acestui proiect educațional introduce România în clubul select al țărilor în care astfel de platforme sunt lansate. Academia Crypto.ro va debuta la scurt timp după ce o școală cripto a fost lansată, sub forma unui joc video de tip Minecraft, în metavers. Proiectul School of Block este rodul colaborării dintre furnizorul francez de portofele cripto hardware Ledger și agenția Swipe Back.

Alex Numeris a devenit milionar folosind „puterea criptomonedelor”

Domeniul cripto i-a schimbat viața antreprenorului Alex Numeris, care spune că „s-a născut și a crescut sărac”, dar a devenit milionar folosind „puterea criptomonedelor”. Acum, Alex Numeris vrea să contribuie la adopția cripto în România.

„Am creat Academia Crypto.ro pentru a îndruma românii spre educația și investițiile în criptomonede. Investesc în domeniu încă din 2017 și am avut inspirația să documentez totul. Împărtășesc experiența mea de peste 5 ani în această Academie”, a explicat investitorul român.

Pentru Numeris, New York este a doua casă. Fondatorul Crypto.ro a locuit în marele centru financiar american timp de 7 ani, unde a fost, pe rând,asistent contabil, ajutor de barman, barman și fondator de agenție SEO de succes. În 2020 s-a întors în România, unde a lansat mai multe startup-uri și proiecte.

„Planul meu de la bun început a fost să mă educ în Statele Unite și apoi să investesc în internetul românesc, deoarece este în continuă dezvoltare”, spune antreprenorul și investitorul.

Numeris păstrează, însă, legătura cu mulți oameni și proiecte din SUA. Multe dintre aceste persoane vor participa la conferința pe care Crypto.ro o va organiza, anual, începând cu 2023 la Timișoara.

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Un gigant francez închide o fabrică din Polonia și o mută în România. E vorba de peste 400 de locuri de muncă
Un gigant francez închide o fabrică din Polonia și o mută în România. E vorba de peste 400 de locuri de muncă
Producătorul francez de anvelope Michelin, cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde euro, va închide fabrica de anvelope pentru camioane grele din Polonia, de la Olsztyn, unde lucrează...
#criptomonede, #Wall Street, #Romania , #Criptomonede