Fanii glumesc pe baza noului Design al Pokémon inspirat de Bitcoin şi Ethereum, poate Big Eyes să facă o impresie mai bună?

Advertorial
Marti, 06 Decembrie 2022, ora 18:36
3491 citiri
Fanii glumesc pe baza noului Design al Pokémon inspirat de Bitcoin şi Ethereum, poate Big Eyes să facă o impresie mai bună?
FOTO: bigeyes.space

După ce au o avut timp sa joace cu noile jocuri Pokémon Scarlet și Violet, fanii nu au fost mulțumiți de designul celui de-al 1000-lea Pokémon.

Faceți cunoștință cu Gholdengo. Unii fani o fost repede să sublinieze asemănarea vizuală cu un 'crypto bro', îmbrăcat cu aur peste tot și cu un rucsac mic. De asemenea, pare să întruchipeze metaforic 'crypto bros' cu modul în care evoluează.

În acest articol, o sa ne uităm la designul lui Gholdengo și voi vedea de ce fanii nu au fost impresionați de el. Apoi, o sa ne uitam la designul Big Eyes (BIG), un jeton meme nou, a vedea dacă se ridică la standardul de aur al creaturilor drăguțe care sa stabilit de Pokémon.

Cine este acest Pokemon?

Numele lui Gholdengo care sau zvonit inițial sa fi Ethaurum, dar din păcate, nu a fost sa fie.

Modul în care evolueza forma sa anterioară Gimmeghoul în Gholdengo, este să hrănești cu 1000 de monede, care sunt aruncate atunci când învingi un Gimmeghoul în luptă. Acest procesul de colectare a monedelor, a fost observat de unii fani ca o paralelă sau o metaforă pentru mineritului de Bitcoin. Indiferent dacă este o critică subutilă la 'crypto bros', sau o modalitate prin care Gamefreak poate să încorporeze o culturală și financiară invenție, care este nouă și revoluționară în modelele lor monstru, este deschis pentru interpretare.

Un lucru este clar, totuși, fanii nu sunt mulțumiți. Unii fani și-au exprimat disprețul față de design, comparandu-l cu mascota „Cheese string” și 'Apple Jacks'.

Mai ales ca al 1000-lea Pokemon, fanii au fost supărați că un loc atât de important a fost acordat acestui 'om de brânză.' Era două moduri în care Gamefreak au putut sa merga - cu un design super drăguț și atemporal, asemănător cu clonelor Pikachu din fiecare generație, sau puteau să opteze cu un design legendar și minunat care simbolizează progresie Pokémon-ul de la 151 de creaturi.

'Big Eyes'- reminiscenț de zilele mai simple

Nu esti prea mult, si designul nu arată nebun sau straniu, este doar drăguț! Pur si simplu, la Big Eyes, drăgălășenia este o parte importantă a filozofiei echipei, care ei cred că drăgălășenia este o monedă de schimb. Am văzut această filozofie în acțiune cu Gamefreak și Pokémon. La fel ca Pikachu, cu un design simplu și drăguț, oamenii sunt capabili să se ralieze în spatele mascotei și să-i susțină eforturile. Puterea de branding a Pokémonului, care a venit din designul lor mai simplu și mai drăguț, le-a dat un impuls incredibil și, deși jocurile lor recente au fost considerate eșecuri tehnice, ei stabilesc recorduri pentru cea mai mare cantitate de copii ale unui joc vândut din istoria Nintendo.

Concluzie

Al 1000-lea design al Pokémon a fost ceva pe care mulți fani l-au urât. Deși ar putea sa fi o încercare subtilă la un anumit tip de investitor cripto, arată o conștientizare a spațiului de la Gamefreak și Nintendo. Poate că în viitor, am putea obține un joc Pokémon bazat pe NFT precum Axie Infinity. Va rugam, gata cu Gholdengos.

Big Eyes Coin (BIG)

Pre-vanzare: https://buy.bigeyes.space/

Website: https://bigeyes.space/

Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL

Quarterly Report - Editia 4

Noua generație de procesoare AMD ar putea renunța la suportul pentru Windows 10
Noua generație de procesoare AMD ar putea renunța la suportul pentru Windows 10
Viitoarea generație de procesoare AMD APU este așteptată să fie prezentată la Computex 2024. Aceasta va include procesoare destinate laptopurilor și dispozitivelor portabile, care ar putea...
Veste bună pentru utilizatorii Apple! Logitech lansează gama Logi for Mac, dedicată utilizatorilor de laptopuri Macbook
Veste bună pentru utilizatorii Apple! Logitech lansează gama Logi for Mac, dedicată utilizatorilor de laptopuri Macbook
Logitech a anunțat astăzi lansarea unei noi game de produse, Logi for Mac, special concepute pentru utilizatorii de laptopuri Apple. Noua gamă include MX Keys S pentru Mac, MX Keys S Combo...
#criptomonede, #Bitcoin, #ethereum, #big eyes , #Criptomonede